0
Gør det selv & krea Juleinspiration

No. 0755 – Lidt hyggestemning fra mit hjem // DIY

Julen banker på døren nu og vores hjem har fået lidt pynt hist og her. Grenene har fået rustik pynt lavet af dukkeler og lys, advent og hygge har fået plads hist og pist. Jeg deler en DIY med jer fra sidste år og så kan du vinde en smuk stage.

I forbindelse med at vores hjem for nylig blev vist i Femina, var der mange af jer, der spottede artiklen og kom med mange søde ord. Tak for det! Der er flere, der efterfølgende har spurgt, hvordan jeg laver pynten med dukkeler og der er jo også kommet mange nye læsere til det forgangne år, så pynten kan vist godt tåle lidt ekstra opmærksomhed. I dette indlæg kan du se, hvordan jeg har lavet dem og andre ting med den nemt håndterbare dukkeler.

4

1 3

En anden fin ting, som har overlevet fra sidste år, er den lille glitterkrans med juletræslys. Den er såmænd bare lavet af lilla piberensere og noget juletræsglitter og så nogle klipse-lysholdere. Man kunne tro, det skulle være en adventskrans, men det er det ikke og der er også 5 lys på. Til gengæld har jeg købt et adventslys med store tal på og så bruger jeg faktisk også de skønne Kammerstager fra Holmegaard som adventsstager. Det må jeg vise jer snart.

5

Husk at du kan vinde en af de fine Holmegaardsstager her. Sidste chance for at smide lodder i puljen er i morgen torsdag.

English recap: I love docorating the house for Christmas and now I finally started with some light and very simple decorations.

 

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Sine Smed
  4. december 2013 kl 10:07

  Skønne billeder. Tillykke med at dit hjem er kommet i Femina.

 • Reply
  Helle D
  4. december 2013 kl 15:05

  Hvad er forskellen på, om det er dig eller børnehaven, der introducerer dem for det? Er det fordi, du gerne ville have haft det gjort senere? Eller…? 🙂

 • Reply
  Simone
  4. december 2013 kl 16:19

  Rigtig flot pyntet Dorte 🙂 Jeg synes virkelig det er en flot grøn flaske, du har med grenene i 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.