0
Bolig inspiration

No. 0757 – 2 plakat forelskelser

Jeg har bestemt en svaghed for plakater med et grafisk udtryk, og især de akvarellede betager mig. Jeg deler med jer et tip, jeg fik af en kollega, forleden dag. Nogen kunne måske bruge det som gave her i den søde juletid?

Jeg elsker de skrøbelige lag og formationer, der opstår, når man arbejder med akvarellen og synes at selv det simpleste giver en masse i en smuk og enkel ramme.

5104_05_anetmai_50x70_form_c

5106_anetmai_50x70_form_1 5104_anetmai_50x70_form_1

5104_anetmai_50x70_form_3 5106_anetmai_50x70_form

Den sidste her er helt klart min favorit og hvis ikke det var fordi, min konservative Morten allerede synes, vi har for meget i den genre, så havde jeg købt plakaten på stedet. Måske en julegaveidé for nogle af jer derude? Se mere her.

English recap: I love, LOVE, these posters from Shop Anetmai and if it wasn´t for the fact that my conservative hubby thinks we already have way too much from this genre, I would have bought the grey one already. Maybe a great gift idea for some of you?

 

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Ida
  5. december 2013 kl 8:21

  Sikke et godt tip, de er virkelig flotte. Selv er jeg helt vild efter et af Anne Nowaks unikke tryk, som sender tankerne i retning af atmosfæren. Håber det ligger under juletræet.

 • Reply
  Kristina
  5. december 2013 kl 19:51

  De er fantastisk flotte 🙂 der blev jeg lige forelsket igen!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.