Udgivet i 3 kommentarer

No. 0759 – Jul i vinduet og en vinder

Et af vores vinduer danner rammen om dette års advents”krans. De smukke kammerstager fra Holmegaard står perfekt der i karmen og med gran og et par engle, er det blevet rigtig hyggeligt. Jeg har trukket en vinder, som får en kammerstage tilsendt.

Jeg har de seneste år ikke haft den store lyst til en traditionel adventskrans. Dels føler jeg, det forpligter og jeg foretrækker egentlig at vi tænder lysene hen over hele ugen (ved godt, det er at snyde), dels har jeg haft lyst til noget mere simpelt. I år har jeg taget udgangspunkt i det simple, ved at sætte 4 smukke kammerstager i vindueskarmen. Jeg har dog fået lyst til at strø med gran, så det får lidt mere julestemning og jeg synes, det fungerer rigtig godt på denne måde.

De to fine engle er så detaljerede og yndige. Jeg har fået dem af min mor, men da pigerne så dem, kom jeg til at sige, at der var en engel for hver af dem, så nu spørger de hele tiden, hvilken af dem, som er dem. Det er da sødt?

jul12
Englen Anna
jul11
Englen Freja

jul9 jul10

I havde jo mulighed for at vinde en kammerstage og der var virkelig mange, der var faldet for stagen, som jeg. 108 deltog og jeg bad jer på facebook “slynge” et tal ud. Det første, der dukkede op var nummer 28 og dermed er vinderen Trine Strandgaard, der skrev:

Ej, har kigget på dem mange gange – de er så fine :)  Jeg vil gerne have det til bloklys, og jeg ville forære det til min mor, så det kunne stå på skænken derhjemme – hun ønsker sig den nemlig også rigtig meget.
Jeg har fulgt din blog længe, og jeg nyder at læse med. Vh Trine Strandgaard

Stort tillykke til Trine, som får en mail fra mig og stort tak til alle jer andre, der deltog. I morgen åbnes låge nummer 2 i Adventskalenderen, så blive hængende for flere vinderchancer.

English recap: I decorated a window in our home with Little angels and candleholders from Holmegaard. I absolutely adore it with the Christmas spirit. A winner has been found ind the give away to win one of the candleholders, it was Trine Strandgaard who will hear from me.

3 tanker om “No. 0759 – Jul i vinduet og en vinder

  1. Yay, hvor fedt! 🙂 Jeg glæder mig til at høre fra dig. God søndag til alle

  2. Det var en god idé at bruge kammerstagerne til adventskrans. Det ser smukt og let ud!

    1. Ja dejligt enkelt – er også ret glad for løsningen, når jeg nu ikke er til de der “rigtige” adventskranse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.