Udgivet i 3 kommentarer

No. 0760 – Køleskabet har fået en overhaling

Vores køleskab har fået ny “ham” og tapetet, som jeg endte med at anvende, fik jeg inspiration til ved et bloggerevent hos by Lassen for nylig.

Vores køleskab er rent ud sagt gammelt og uskønt og vi har derfor været ret glade for den kosmetiske makeover, som jeg lavede sidste sommer. Desværre kunne tapeten ikke klare mosten længere og trængte til en udskiftning. Jeg havde egentlig forestillet mig at sætte “half moon” fra Ferm Living op, men da jeg fik fingrene i noget virkelig smukt grafisk tapet fra by Lassen, tog det ikke mange splitsekunder at ombestemme mig. Resultatet er blevet virkelig godt og faktisk mere roligt end det tidligere, som du kan se her.

tapet3tapet2

tapet1

Tapetet blev jeg opmærksom på, da jeg for noget tid siden deltog i et super hyggeligt bloggerevent hos by Lassen, som I vist mest af alt kender for deres kubus lysestager. By Lassen er etableret af barnebarn og oldebarn af Mogens Lassen, dansk berømt arkitekt, og deres forretning drives med udgangspunkt i designs af Mogens Lassen, som kan relanceres anno 2013, 2014, 2015… osv.

Nadia Lassen (oldebarnet) fortalte meget engageret om familieforetagendets historie og det greb mig virkelig at høre om de nogle gange “krøllede skitser”, som de tager udgangspunkt i, når de sætter et design i produktion på ny. Nogle gange ligger der klare instrukser for udførelsen, men hun fortalte også, at de nogle gange skal arbejde videre på det originale design, fordi det kun nåede at blive til en skitse. Fantastisk! Vidste du at kubusstagen i første omgang blev til, fordi Mogens Lassen som studerende, skulle “øve” sig lidt og prøve at tjene en skilling sideløbende med at han uddannede sig? Så blev det jo lige en succes…

I kan lige få et par hyggelige billeder fra eventet, hvor vi alle sammen blev kreativt udfordret af Kristina Dam, der har bidraget til deres seneste nyheder. Besøg deres site her.

lassen9 lassen7

lassen3
Her kan I se mit tapet in action, dog en mørkere variant, og ryggen af Marina bag bloggen Casalicious.

Nå men det blev jo pludselig til et langt indlæg, men hyggeligt blev det da også, så det gør ikke noget… for mig i hvert fald.

English recap: I love the by Lassen Family business. The designs are exactly to my taste and I love the story behind

3 tanker om “No. 0760 – Køleskabet har fået en overhaling

  1. Hvor er det blevet flot 🙂

  2. […] opslagstavle, hvor man kan holde styr på på den. Som I kan se, har jeg hængt den på det ny opsatte by Lassen tapet og jeg synes, det ser helt okay og dekorativt ud, fordi nogen har gidet at kæle lidt for dens […]

  3. […] Vil du se et par andre vinkler fra vores køkken, så klik her og her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.