0
Juleinspiration

No. 0763 – Skøn jule inspiration fra Pinterest

Jeg elsker at finde inspiration på Pinterest og gør det i alle mulige sammenhænge, ikke mindst i julen. Jeg har samlet en collage af skøn inspiration til julens oppyntning og stemningsangivere, som jeg håber, I kan lide. På Pinterest kan du altid finde inspiration blot ved et enkelt søgeord, har du en verden fuld af billeder. Jeg elsker det medie og bruger det i alle sammenhænge, hvor jeg lige skal orientere mig… om det er snitmønstre, farvekombinationer, indretningsideer, juleoppyntninger, kreative ideer… you name it! Jeg kan ikke angive de enkelte kilder, men hvert enkelt billede, jeg har anvendt i collagen findes her. Elsker du det, lige som jeg? Jule collage inspiration

Boligcious Lookbook har desuden også lige udgivet et jule-issue spækket med smukke reportager og inspiration til julegaver og pyntning.

English recap: I love searching for inspiration on Pinterest and I always go there to search no matter what the theme. This season of course it´s christmas inspo and this collage contains pictures that I pinned right here.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.