Udgivet i 2 kommentarer

No. 0764 – De hvide grene med sin pynt

Juletræet flytter først ind om 2 uger, så det er friskt og skønt at se på juleaften. I mellemtiden bruger vi grene og det pynter jo også vældig fint med både nyt og gammelt. I kan vinde smuk julepynt bag låge nummer 2 i min adventskalender.

Det er ikke nyt for jer, der har fulgt bloggen i et år eller mere, men jeg har et hvidmalet træ i min stue, som jeg elsker – ikke mindst med julepynt på grenene. Det pastelfarvede udtryk er fantastisk, synes jeg og i år har jeg valgt at køre et hvidt og lyserødt tema på træet, dog lige suppleret med de smukke sølvornamenter fra Karen Blixens jul, som lige giver det sidste stjernestøv.

jul5

 

jul7

 

jul8

 

jul6

 

Det er fint, ikke? De store hjerter med neonsnor, lavede og solgte jeg sidste år. De var vældig populære og det forstår jeg godt. Desværre gav det ikke mening, at fortsætte med produktionen, fordi kvalitet kontra tidsforbrud ikke var fornuftigt. Prisen ville simpelthen blive for høj og jeg har ikke selv ressourcerne til at lave dem. Der hænger også et fint hjerte med træperler, som Frejamusen har lavet i børnehaven og det skal i hvert fald have lov at hænge der og pynte.

Jeg har andre lyserøde temaer – egentlig ikke et bevidst valgt, men det går lige i skrivende stund op for mig, at jeg da vist har en svaghed der 🙂

jul16

Husk at deltage i give away´en, der gemmer sig bag låge nummer 2, hvor det er smuk julepynt fra Karen Blixens jul, du kan vinde. Du deltager her.

English recap: I love my white tree in the livingroom and especially around christmas it makes sense to me. This year I´ve kept it in a pink and white theme though added some silver ornaments from Karen Blixens jul. You can win some on the Blixen decorations by entering the give away right here. As you can see in the last picture I apparently have a weak spot for pink.

2 tanker om “No. 0764 – De hvide grene med sin pynt

  1. Grenene med de hvide knopper i vasen bag dit adventslys – hvad er de for nogle?

    1. Det er vist gåsedun, de bliver kaldt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.