Udgivet i 2 kommentarer

No. 0765 – Tips til julens ønskesedler

I dag tipper jeg om gode gaveideer. Det meste af det udgør faktisk min egen ønskeseddel, men enkelte ting er også bare god inspiration, som jeg havde lyst til at dele med jer.

Jeg elsker at lave ønskesedler, at læse andres ønskesedler, at købe julegaver, pakke dem ind og give dem videre i en stor kæmpe sæk. Hvad er der at ikke kunne lide ved det? Ingen stress her i hvert fald. Jeg viser i dag gode ideer frem til gaverne under træet, og jeg ville selv blive glad for det hele uden undtagelse. På min står der altså også nogle kedelige ting som badminketcher og strømpebukser, sammen med de fuldstændigt urealistiske om verdensfred, evig næste-kærlighed m.v.

wish 1 wish 2

 

Den der hue, den står altså ret højt på min ønskeseddel, sammen med cashmere jumperen fra COS… og plakaten (som jeg dog ikke har vægplads til, når det kommer til stykket). Ismaskinen ville altså også være et stort hit… og fiskehotellet… og sneaks´ne og kubusstagen, som læææææænge har stået på min ønskeseddel…. arhmen altså.

Hvad mon I andre ønsker jer og er I også sent ude med jeres ønskesedler i år?

English recap: These are my wishes for this christmas, besides world peace that it, ha ha. Are you on top of the whole shopping-/wishlist-things?

2 tanker om “No. 0765 – Tips til julens ønskesedler

  1. Tak for inspiration. Selv er jeg også ret sent ude med ønsker og indtil videre er det kun blevet til et par læderhandsker og et nyt gulvtæppe, men måske nogle af dine ideer kunne bruges.

  2. Jeg har det ovenstående “fiskehotel”. Man skal virkelig rense det ofte… Pyhh det bliver så hurtigt grisset til, men det er virkelig fint at se på! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.