0
Uncategorized

No. 0768 – Den perfekte mandelgave

Vi holder selv jul i år og dermed skal jeg også finde på en god mandelgave, men hvad er en god mandelgave så? Lad mig præsentere jer for The Tutu Project.

For mig kan en god mandelgave være så meget. Dem jeg husker fra årene, der er gået, har været humoristiske, f.eks. havde min mor et år købt håndmadder af marcipan, med ost og spegepølse og løgringe på.

En god mandelgave kan være en, der helt basalt bare smager godt, det kan være noget humoristisk, som bliver et samtaleemne eller noget praktisk, som både mænd og kvinder i alle aldre kan sætte pris på. Men det kan jo også være noget, der bringer bevidsthed på svære emner, som man ønsker at støtte op om.

Jeg er via MOJO kommunikation blevet opmærksom på en fantastisk ting, som nærmest har det hele. Den er praktisk, æstetisk, humoristisk og støtter op om kvinder med brystkræft. Nej, den kan ikke spises, men man kan jo så overveje at lægge et lækkert stykke chokolade i pakken også 🙂

Inden jeg forklarer nærmere, får I lige en smagsprøve…

enhanced-buzz-8185-1386706751-0

enhanced-buzz-20384-1386704930-35 enhanced-buzz-1733-1386706977-4

Umiddelbart ret fjollet ikke??!

Bob Carey´s hustru blev diagnosticeret med brystkræft, så han valgte at gøre noget vildt for at bringe smilet frem på hendes læber, mens hun skulle igennem de svære kemobehandlinger. Han iklædte sig lyserødt balletskørt og gik ud i verden. Billederne er smukke og man kan ikke undgå at trække på smilebåndet, hvilket også viste sig at være resultatet, da hans hustru delte billederne med de kvinder, hun sad med gennem behandlingerne.

Billederne er blevet til en kalender, og jeg tror at alle kan se det smukke og sjove i den? I kan se flere billeder og læse kort om Bobs projekt her. Det er en virkelig sød historie med en vigtig pointe.

Kalenderen købes her og det eneste virkeligt tåbelige er, at man skal betale mere for fragten end for selve kalenderen og derved misser man jo lidt af pointen, nemlig at støtte op om en god sag. Typisk!

English recap: When photographer Bob Carey’s wife, Linda, was diagnosed with breast cancer in 2003, he decided to take action in an unconventional way. He dedicated his series of distinctive self-portraits—in which he wears a frilly pink tutu—to helping raise awareness. The Tutu Project is the perfect gift for Christmas, isn´t it? It has humor, supports a good cause and is beautiful to look at. Buy yours here.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.