0
Uncategorized

No. 0770 – 3. advents give away “pick your price”

Det er jul og jeg vil gerne forkæle jer, der følger med på bloggen, så jeg har lavet en adventskalender til jer. Hver låge er åben en uge og vinderen annonceres hurtigst muligt derefter. Bag denne låge, 3. låge, finder du noget, der står mit hjerte meget nær… nemlig mine egne designs.

Ingen pakkekalender uden en mulighed for også at vinde et by.bak design, så denne uge har du mulighed for at vinde et valgfrit produkt fra webshoppen.

by.bak give away_3. advent

I løbet af året der er gået, har jeg virkelig fundet frem til et udtryk, der passer mig, og som jeg mærker en god respons på. I, der følger med, har været sådan en god opbakning lige fra starten og jeg er taknemmelig for at have et “live-panel” i ryggen. I dag står jeg med en klar definition af, hvilket udtryk, der kendetegner by.bak og jeg glæder mig til at arbejde videre med udtrykket i 2014. Hvis ikke du har fulgt med fra starten, så kan du her se med bag udviklings- og arbejdsprocessen.

Du har mulighed for at vinde et valgfrit produkt fra webshoppen og du kan deltage både her og på facebook. Deltager du begge steder, har du dobbelt chance 🙂

Grafitti_rose_thumbnail Starred scarf_coral_thumbnail Big Tree_white_thumbnail

Pastel grafitti bright_3 white 1_1

Læg en kommentar og fortæl mig, hvilket produkt fra shoppen, du drømmer om at få hjem til dig. Sidste chance for at være med i lodtrækningen er den 22. december og vinderen annonceres hurtigst muligt herefter. HUSK at skrive mailadressen i kommentarfeltet og ikke kun der, hvor det er obligatorisk, da det ikke bliver synligt og jeg derfor ikke har mulighed for at komme i kontakt med dig, hvis du vinder. Deltag på facebook her – opslaget, som du skal kommentere på ligger øverst på siden mens lågen står åben.

Hvis du følger på bloglovin, facebook eller andet, bliver jeg meget glad, men det er ikke et krav.

English recap: Win a by.bak design of your own choice from the webshop. go to the shop and then tell me in a comment which product you most of all wish to win. You can also enter on facebook and if you enter both Places you double your chances.

Du kunne også være interesseret i

109 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.