Udgivet i 14 kommentarer

No. 0771 – Indpakning af julegaver

I dagens indlæg er julegavernes indpakning i fokus. Jeg viser nogle af de gaver, der kommer under mit træ i år, dem, jeg viste i Politiken for nylig og inspiration til brug af materialer.

Jeg har altid elsket at pakke gaver ind, at finde temaer, der skal udleves. År efter år kan jeg i flere måneder før jul, gøre mig tanker omkring det kommende års tema og når dagen så kommer, hvor jeg kan tage fat og pakke alle gaverne ind, så bliver jeg ramt af sådan en glæde. Glæden ved at give er for mig mere end bare indholdet og jeg lægger oprigtigt talt en masse kærlighed i selve indpakningen.

Forrige lørdag var jeg så heldig at kunne vise mine tre bud på gaveindpakning frem for Politikkens læsere. Det var virkelig cool for mig, at blive bedt om at stille op til netop det tema. “Om jeg vil vise julegaveindpakning?? Are you kidding me… JA!” Mon nogle af jer så det?

politiken

Personligt går jeg efter “den nordiske” i år, men det bliver en blandingsmodel med lidt forskelligt papir, bånd og tags. Jeg bruger kontaktplast/hyldepapir med trælook, lædersnørre, glitterbånd fra Rema 1000, gifttags fra Ikea, Sisterbrandt og mine egne fra shoppen, gavepapir fra Søstrene Grene og Silkepapir, samt guldfarvet ståltråd.

gaver1 Little Trees_nude_gifttag

imageDet kunne være hyggeligt at høre, hvordan I andre pakker ind i år og så lige et spørgsmål. Er man total controlfreak, hvis man drømmer om at alle gaver, der skal ind under ens juletræ, skal matche temaet? 🙂

Hvis du er nysgerrig og vil se nogle af mine tidligere gaveindpakninger, så se mine gaaaamle indlæg her, her og her.

English recap: I loooove wrapping gifts for Christmas and therefore it was a great honor to be asked to bring three inspirations to gifts for the Danish newspaper Politiken. This year my gifts will be nordic-styled with a wooden look, leather ties and homemade gifttags among others. How does your gifts look this year?

14 tanker om “No. 0771 – Indpakning af julegaver

 1. Åh, jeg elsker også at pakke mine gaver sirligt ind! Men måske det er lige i overkanten, hvis man forlanger det samme af andre 😉

  1. Ja, jeg er bange for, du har ret og jeg har da heller aldrig bedt nogle om det – men i tanken er det da ret fint med et juletræ med masser af matchende gaver under 🙂

 2. Sikke nogle flotte indpakninger. Du har faktisk ret, en flot indpakning er næsten halvdelen af gaven. Er ret tosset med papiret der ligner træ 🙂

  1. Tak for det Christina. Træpapiret er kontaktplast fra Panduro Hobby og kan via deres webshop også bestilles som marmor… ville da være vældig fint med marmor også, hva?!

 3. Do the same:)
  Som en kær veninde nævnte for mig da jeg købte popsmart neon bånd til indpakningen sidste år “du ved godt at butikkerne pakker gaver ind, ikk..”

  1. Blasfemi!! At lade butikken pakke ind, never!

 4. Jeg gør også en dyd ud af indpakningen, får sjældent butikkerne til at gøre det for mig, for jeg kan ikke overskue at komme hjem og ikke kan se hvad pakkerne indeholder. Ja jeg har amme-hjerne endnu I know. Men jeg er nok mere i den anden grøft kontra dig Dorte. Jeg køber de skønne farverige silkebånd hos SG og pakker farverigt efter hele farvepalletten. For mig er jul lig med farver. Alle farver.

  1. Ork jamen det forstår jeg da godt Libbie. JEg har også haft farvemekkajul, men i år er jeg i humør til noget andet. Mon ikke jeg får et glimt af dine også 🙂

 5. Elsker også at vælge et tema til årets julegaver! -Er efterhånden nødt til at finde et tema, for får så mange kommentarer på det, at jeg er bage for, at det vil være et helt antiklimaks for min familie hvis jeg kommer med butiksindpakning på gaverne! -Men i år er de altså pakket i sort papir med neonorange grosgain-bånd! -Og til-og-fra-kortet er min lille babys fodaftryk i neonorange på hvidt karton, med en til-og-fra-stempel på bagsiden. Synes selv det ser ret godt ud!

  1. Nui de lyder altså også fine og personlige ikke mindst. Håber de bliver beundret og taget godt imod juleaften 🙂

 6. WOW I love. Jeg kan bruge masser af penge på indpakning – meget vigtig detalje, folk ‘spiser’ jo med øjnene. Fin artikel 🙂

  1. Tak Anya og ja, vi spiser med øjnene. Gør nogen indpakningen fin for mig, så føler jeg også, at der er lagt noget ekstra og kærligt i gaven. Så kan der være en notesblok inden i og jeg er glad alligevel, fordi helhedsoplevelsen er god 🙂

 7. Årh nogle lækre indpakninger du har fået lavet! Fedt at blive tilbudt at lave en artikel om indpakning til avisen.
  Jeg er også helt vild med at pakke ind, så tusinde tak for inspirationen.

 8. […] Find flere indlæg vedrørende jul Se kreative forslag til gaveindpakning her, her, her og her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.