Udgivet i 3 kommentarer

No. 0773 – Insta lately

Julehygge og øjeblik fra min Instagram profil er hvad jeg byder jer i dag på bloggen. Og så en give away reminder.

Jeg ved ikke rigtig, hvor mange af jer, der følger bloggen, som også følger på Instagram, eller omvendt. På Instagram får man som følger lidt mere med fra “bag-kulissen” og det er nok også det, som gør det sjovt at være med på flere medier. Jeg bruger bloggen på en anden måde end facebook og Instagram.

Her får I et indblik fra den seneste tid på Instagram.

Insta lately
1. Anna i Fields / 2. Skønt lys over mit billede i stuen / 3. Grene i pink vintagedåse / 4. Postkort, som jeg har solgt til en masse af jer / 5. Pink blondenederdel fra H&M, som jeg smuttede i på job / 6. Hjemmearbejdsplads, når det er bedst / 7. Fine korkstjerner som magneter fra Søstrene Grene / 8. Masser af kaffe i yndlingskoppen / 9. Indpakning af julegaver / 10. Juledekoration og fine stjerner fra min mor / 11. Et rensdyr i pigernes værelse / 12. Det smukke hjertetræ i Tivoli

Det er en dejlig tid og julestemningen er virkelig kommet til mig i år. Det er svært og ægerligt, at det allerede snart er forbi. Jeg plejer at være mæt på det her tidspunkt, men i år er det som om, jeg først lige er gået i gang med juleriet.

Husk at deltage i give away´en om et valgfrit by.bak design fra shoppen. Se mere her.

English recap: These are some moments from my instagram profile lately. Lots of Christmas activities and I love it this time at year.

3 tanker om “No. 0773 – Insta lately

  1. Uhhhh, hvor fint! 🙂

    Mia_skov_k@hotmail.com

  2. Elsker at følge med på ig da der er opdateringer hver dag eller flere gange om dagen men det er jo skønt med blog da man får meget bedre billeder at se :0)

    1. Ja det er to vidt forskellige ting, og jeg bruger da også bloggen på en helt anden måde, selvom der er sammenfald mellem de to steder. Dejligt, du er med “over det hele” og altid hyggeligt med dine kommentarer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.