Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0774 – Husk min give away

Uha tiden flyver hastigt og jeg har ikke engang trukket en vinder af sidste uges give away endnu. Det gør jeg senere i dag og vender tilbage. Jeg vil blot minde jer om, at det er ved at være sidste chance for at deltage i denne uges give away… senest i morgen.

by.bak give away_3. advent

Det er meget værdifuldt for mig at følge med i alle jeres kommentarer. Er faktisk overrasket over, at så mange er vilde med den pastelfarvede grafittipude. Dejligt at se – deltag her.

Pastel grafitti bright_3

English recap: Time flies and I´m a busy bee. I still haven´t found the winner of the lovely christmas ornaments from last week but promise to get back with that later today. Just wanted to remind you to enter this weeks give away right here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.