0
Bolig inspiration

No. 0775 – Bedtime boys & girls

I dag viser jeg lidt inspiration til drengeværelset og pigeværelset med fokus på puttetid. Jeg spørger også til jeres erfaring, som jeg håber, I vil dele med mig.

I denne tid hvor vi shopper og skriver ønskelister, støder jeg altid på en masse, som ikke hverken bliver købt eller kommer på ønskesedlerne, men som alligevel ryger ind i på nethinden. Mit hjerne brydes desuden stadig med børneværelsets kommende forandringer, så soveritualer for lidt større børn, har inspireret mig til dette indlæg.

Først drengene – fordi de så sjældent får plads her på bloggen og fordi de fortjener det, hi hi.

bedtime_boys_shopping collage

7. Sengetøj med bjørn fra by Nord / 8. Lækker sove- eller krammeven fra Lucky Boy Sunday / 9. Cool nattøj i økologisk lækker kvalitet fra Pomp de Lux / 10. Smølfe vågelampe som kan stå i sengen / 11. Racerbil, der laver stjernehimmel i mørket fra CloudB / 12. Elektrisk tandbørste med Cars fra Oral B

bedtime_girls_shipping collage

1. Vintage natlampe fra Lapin & me set hos Tusindfryd / 2. Hello Kitty vågelampe med stjernehimmel / 3. Elektrisk tandbørste med prinsesser fra Oral B / Lækker økologisk natkjole fra Pomp de Lux / 5. Pyntedukke fra Sirlig / 6. Sengetøj fra Ferm Living

Jeg er altså fjollet med pyntedukken og tror pigerne ville elske at falde i søvn med hende, især i en lyserød natkjole (alt skal jo være lyserødt). Personligt synes jeg bedst om drenge collagen, men ville få problemer med sveskerne, hvis jeg indførte “drengefarver”.

Er der mon nogen af jer, der har erfaring med elektriske tandbørster til børn? Jeg overvejer meget, at købe en til pigerne, men kan ikke rigtig gøre mig klog på, om det er til at have med at gøre – og tænk hvis de nu ikke gider bruge den?!

Nå, nu er julen jo bogstaveligt talt lige om hjørnet og jeg er klar – så klar – til at hygge med familien og synge sange. Glæder mig helt vildt til den lækre julemad og til turen i kirke inden. Den her jul bliver magisk, jeg kan bare mærke det.

English recap: I am almost ready for christmas and on my way around the internet and in shops i Copenhagen I fell in love with a lot of things that didn´t make their way to the wish lists this time around. Today I was inspired by the bedtime routines and thought that I would share some lovelys boys- and girls stuff. 

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.