Udgivet i 2 kommentarer

No. 0778 – En julehilsen på video til jer

Juleaften er vel overstået herhjemme og vi nyder en stille og rolig 1. juledag. Jeg har samlet lidt indtryk og lavet en lille hilsen til jer. 

Vi holdt juleaften i huset i går med min bror og min mor. Nøj det var en hyggelig dag. Vi havde morgenmadsbesøg af min veninde, pigernes gudmor, og hendes kæreste. Det er efterhånden blevet en tradition og det er ret hyggeligt at starte juleaften på den måde. Pigerne fik lov at åbne deres gave og lykken var stor, for det var prinsesse-sager, som underholdt dem i timerne efter.

Vi var i kirke og det funkede bare. Det var hyggeligt, rørende og stemningsangivende og pigerne var super seje og med på “legen”. Min julemiddag var god – virkelig god – ja decideret vellykket og det er min første selvgjorte af slagsen, så det er jeg slemt tilfreds med.

Pigerne var i seng kl. 21.00 og så sent har de aldrig været oppe. De blev kede af det, da prinsessekjolerne skulle af, men med et kram og en dukkevogn ved siden af sengen, gik der kun et par minutter førend de sov.

Jeg har lavet en videohilsen til jer. Det er ca 2 minutters skøn musik og masser af indtryk fra min jul. Jeg håber, I har lyst til at kigge med.

https://www.youtube.com/watch?v=KbFxxXPX8jk

Jeg vender tilbage med en vinder fra 3. advents give away med et by.bak design, men de næste par dage tager jeg med ophøjet ro. Nyd dem derude 🙂

English recap: I hope you all enjoyed last night. I made you a special christmas greeting and hope you will spend 2 minutes with me in calm christmas joy. Happy holidays.

2 tanker om “No. 0778 – En julehilsen på video til jer

  1. Fin lille video med flotte stemningsbilleder og dejlig musik. Glædelig jul og nyd den.

    1. Hej Helle. Tak for din kommentar, som jeg først nu får besvaret med et “i lige måde”… Håber julen var dejlig og god hos dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.