0
Dame-halløj Hverdag & opdragelse

No. 0781 – Lækker planlægningsgadget

God planlægning er nøglen til alt godt, så jeg har fået en ny kalender hjem for 2014 samt en praktisk dinner planner, som jeg tror familielivet vil få gavn af.

Det er ingen hemmelighed, at vi herhjemme er tilhængere af struktur og planlægning. Ikke at vi er perfekte, for den ryger da godt nok fløjten ind imellem, men vi finder altid tilbage til det igen, fordi vi dybest set mistrives uden styr på tingene.

Med to fuldtidsjob, to børn og en tidskrævende hobby (min!!) så kræver det altså struktur og jeg har for mange år siden erfaret, at hvis bare man planlægger ordentligt, så bliver der mere tid til overs til det sjove… derfor når jeg at blogge og designe og derfor skal der også i 2014 være styr på planlægningen… i år bliver det mintgrønt, så hele året kan blive lyst og fyldt med godt humør.

IMG_7053 IMG_7051Dinnerplanneren har 60 blade, så der er nok til et helt år. Man planlægger en uge ad gangen og nederst på hver side kan man skrive indkøbslisten og rive den af, når det er til til at handle. Den har en kraftig magnet på bagsiden og sidder derfor uden problemer på køleskabet eller en magnetisk opslagstavle, hvor man kan holde styr på på den. Som I kan se, har jeg hængt den på det ny opsatte by Lassen tapet og jeg synes, det ser helt okay og dekorativt ud, fordi nogen har gidet at kæle lidt for dens udseende.

IMG_7122_

Kalender og dinnerplanner er købt hos Kikki.K og det eneste træls, jeg oplevede ved at handle der, var at jeg måtte af med 200 kr i told – til gengæld var priserne ganske rimelige og de har mange lækre blokke m.v.

English recap: I bought myself a new mintgreen time manager and a dinner planner from kikki.K. I love everything about this; it´s functional, it has nice colors and best of all, it supports a hectic everyday life that needs good planning. 

Du kunne også være interesseret i

11 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.