Udgivet i 3 kommentarer

No. 0785 – Nyt hår, ny kjole og klar til et nyt år

Jeg er klar til at lukke 2013 og åbne op for 14. Året der gik var godt, men jeg glæder mig til et nyt. Jeg har dæmpet hårfarven og investeret i en ny kjole, som indvies i aften. Jeg ønsker jer alle et forrygende godt nytår og på gensyn i det nye.

Juleferien har været god for mig og for familien, ikke mindst har jeg givet mig selv lidt ekstra opmærksomhed og fået lokkerne trimmet og så har jeg shoppet lidt udsalgsgoodies.

Jeg kendte ikke Me & the met, da jeg læste indlægget hos Emily Salomon, men impulsiv var jeg, da jeg faldt pladask for en smuk silkekjole fra Kakoon. Konceptet hos Me & the met holder altså og med personlig levering under et døgn efter at have bestilt, så blev jeg straks fan. Tror I lige man føler sig som hovedpersonen i Sex & the City, når det ringer på døren og en smuk mand overleverer en fin sort æske med rosa satinbånd bundet omkring?? I LOVE IT! Besøg deres shop her.

Kokoon leopard kjole

IMG_7226Nyt hårMe and the mets

IMG_7214Kjolen er i lækker silke, farven er pudder og leopardpletterne er små og i mørkeblå… jeg er total solgt. Den har endda skulderpuder!

Har I mon nytårsforsætter nogle af jer? Jeg plejer ikke af have det i konkret forstand, men bruger altid nytåret som anledning til at summere op, men med alderen kan jeg mærke, at det symbolske i at tage hul på et nyt år alligevel begynder at have tungere værdi end i de “yngre bekymringsløse år”. Hvor gammel lyder jeg lige?

Jeg håber, I er klar til en god nytårsaften derude, hvad end der er knald på eller det foregår i fred og fordragelighed. Mest af alt ønsker jeg alle en lykkeligt og godt nytår og håber, vi ses på den anden side.

English recap: I want to wish all of you a good new year. I toned Down my hair and trimmed it a bit and I bought myself a new dress from Kokoon. Hope you´ll all have a great night and that I´ll see you in the new year on the blog.

3 tanker om “No. 0785 – Nyt hår, ny kjole og klar til et nyt år

  1. Den er virkelig også smuk den kjole Dorthe

  2. […] Ingen skal være i tvivl om, at jeg elsker min seneste investering fra Kokoon. Lækker silkekvalitet, der falder i smukke folder og i en rigtig “Dorte-farve”. De mørkeblå leopletter på den pudderfarvede base er nærmest perfektion i mine øjne og jeg har da også boet i den, siden den bogstaveligt talt ringede på min dør forleden. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.