Udgivet i 8 kommentarer

No. 0786 – Tilbageblik 2013

Som man gør og bør, ser jeg i dette indlæg tilbage på året, der er gået. Et år, hvor mine piger blev store, smed sutterne og bleerne i evighedens skraldespand, hvor jeg blev gift med min konservative Morten, hvor jeg tabte mig og fik fornyet energi og hvor mit eget design rykkede fra at være eksperimenter til at være en lille kollektion.

2013 har været kreativt, fornyende, skarpt, spændende, lykkeligt, udfordrende og meget mere. Ingen ord dækker det, men billeder kan da opsummere og det vil jeg forsøge at gøre her.

Året der gik_4 Året der gik_1 Året der gik_2 Året der gik_5 Året der gik_6 Året der gik_3 Året der gik_7 Året der gik_8

I retrospekt husker jeg mest året for at have fået to store prinsessepiger, at have indfriet vores drøm om et dejligt bryllup, at have fundet lidt mere tid til at se venner og på bloggens og designsiden at have fået overvældende fin medieplads i Berlingske Boligen, Politiken, Femina og en lille feature i Boligmagasinet. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig til det kommende år og lukker dette med stor tilfredshed.

Jeg er så glad og heldig at have en masse læsere til at følge med her i min verden og jeg ønsker jer alle et lykkebringende nytår. Pas på jer derude i aften og vi ses på den anden side.

English recap: Looking back at 2013 that has been such a great year. I got married to my Morten, my girls became two big girls and introduced us to the life of mothering two princesses. I was blessed with media attention more than once and in every way I can only hope that 2014 will be just as good.

I wish you all happy new year – take care of your selves tonight and see you on the other side.

8 tanker om “No. 0786 – Tilbageblik 2013

 1. GODT Nytår – håber 2014 bringer dig alt det du ønsker dig og mere. Knus Axxx

  1. Tak Anja! Du er sød – også rigtig godt nytår til dig og din søde familie. Glæder mig til at følge dig i 2014 også 🙂

 2. Godt nytår Dorte – jeg nyder at følge dig her på bloggen og på ig :)sikke mange flotte billeder! 🙂 kram

  1. Tusind tak, det er dejligt at høre. Jeg nyder også at følge med hos dig, selvom jeg aldrig kan få lov at kommentere 🙁 Rigtig godt nytår til dig.

 3. Masser af skønne billeder :0) Tak fordi vi må følge med i din skønne verden :0)

  1. Det er da mig, der takker for den altid varme og søde interesse. Det gør mig så evig glad 🙂

 4. Lækre lækre billeder Dorte:)
  Tænk så meget der er sket gennem et helt år:)

  Rigtig godt nytår:)

  1. Ja, der har skisme også været knald på, tror det er det bedste år, jeg har oplevet … dejligt at tænke på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.