0
Løst og fast

No. 0786 – Tilbageblik 2013

Som man gør og bør, ser jeg i dette indlæg tilbage på året, der er gået. Et år, hvor mine piger blev store, smed sutterne og bleerne i evighedens skraldespand, hvor jeg blev gift med min konservative Morten, hvor jeg tabte mig og fik fornyet energi og hvor mit eget design rykkede fra at være eksperimenter til at være en lille kollektion.

2013 har været kreativt, fornyende, skarpt, spændende, lykkeligt, udfordrende og meget mere. Ingen ord dækker det, men billeder kan da opsummere og det vil jeg forsøge at gøre her.

Året der gik_4 Året der gik_1 Året der gik_2 Året der gik_5 Året der gik_6 Året der gik_3 Året der gik_7 Året der gik_8

I retrospekt husker jeg mest året for at have fået to store prinsessepiger, at have indfriet vores drøm om et dejligt bryllup, at have fundet lidt mere tid til at se venner og på bloggens og designsiden at have fået overvældende fin medieplads i Berlingske Boligen, Politiken, Femina og en lille feature i Boligmagasinet. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig til det kommende år og lukker dette med stor tilfredshed.

Jeg er så glad og heldig at have en masse læsere til at følge med her i min verden og jeg ønsker jer alle et lykkebringende nytår. Pas på jer derude i aften og vi ses på den anden side.

English recap: Looking back at 2013 that has been such a great year. I got married to my Morten, my girls became two big girls and introduced us to the life of mothering two princesses. I was blessed with media attention more than once and in every way I can only hope that 2014 will be just as good.

I wish you all happy new year – take care of your selves tonight and see you on the other side.

Du kunne også være interesseret i

8 Kommentarer

 • Reply
  anyajensen
  31. december 2013 kl 12:30

  GODT Nytår – håber 2014 bringer dig alt det du ønsker dig og mere. Knus Axxx

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   6. januar 2014 kl 23:52

   Tak Anja! Du er sød – også rigtig godt nytår til dig og din søde familie. Glæder mig til at følge dig i 2014 også 🙂

 • Reply
  Kristina
  31. december 2013 kl 21:00

  Godt nytår Dorte – jeg nyder at følge dig her på bloggen og på ig :)sikke mange flotte billeder! 🙂 kram

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   6. januar 2014 kl 23:51

   Tusind tak, det er dejligt at høre. Jeg nyder også at følge med hos dig, selvom jeg aldrig kan få lov at kommentere 🙁 Rigtig godt nytår til dig.

 • Reply
  Katja Astrup
  1. januar 2014 kl 22:43

  Masser af skønne billeder :0) Tak fordi vi må følge med i din skønne verden :0)

 • Reply
  Vicki
  3. januar 2014 kl 11:35

  Lækre lækre billeder Dorte:)
  Tænk så meget der er sket gennem et helt år:)

  Rigtig godt nytår:)

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   6. januar 2014 kl 23:46

   Ja, der har skisme også været knald på, tror det er det bedste år, jeg har oplevet … dejligt at tænke på 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.