No. 0787 – Start living your dream

Her på første side af det nye år gør jeg mig tanker om, hvad året gerne må bringe. Bl.a. har jeg taget en seriøs beslutning vedr. mine designs og så holder jeg fast i at min familie skal have en høj prioritering i dagligdagen. 

Det har været en god lang juleferie og jeg har fuldt ud nydt samværet med pigerne og Morten. Der er ikke blevet syet eller trykket så meget som et gram af noget som helst, men der er tænkt mange gode tanker og vi har talt en del om, hvor fokus skal ligge i 2014. Hvad er ambitionerne for by.bak og hvad indebærer det?! Jeg har en trang til at gribe det seriøst an, at prøve det af og se, om der kunne være en plads i markedet til grafitti kobber puder og nye tiltag og trangen kan ikke bekæmpes. Jeg håber således, at 2014 bliver året, der bringer mig et skridt tættere på drømmen om engang at blive selvstændig… skræmmende at skrive det her, men nu er det gjort.

Min nye kalender har et lille cicat på første side og det siger vidst det hele:  Today is perfect to start living your dream”.

IMG_7052
Hvor er kalenderen fra? Det kan du se her

Julevarerne i shoppen er på udsalg i januar eller til der er udsolgt, så skal du have grafisk julepynt til halv pris, så kig forbi shoppen og se, om der er noget tilbage for dig. Besøg shoppen her.

Skal du have puder eller print, så slå til i januar selvom der ikke er udsalg på de varer, for priserne reguleres pr. 1. februar.

Jeg håber, alle er kommet sikkert og sjovt igennem nytårsaften. Vi havde en fin aften på en stille og rolig facon og i aften hopper jeg tidligt i kassen. I morgen venter hverdagen igen og den skræmmer en del lige nu, men det går som regel fint, når bare man lige er i gang igen. Én ting er sikker, jeg glæder mig til at spise sundt og fornuftigt igen og til at mærke ro i maven og overskud igen.

English recap: From of today I am focusing on a serious approach to my little “design company” and hope that 2014 will be te year that brings me a little closer to my dream of becoming independant. It´s scary to say it out loud but my plan is longterm and there, I said it. Inside my new calender it says “Today is perfect to start living your dream” so I will try to do exactly that.

I hope your evening yesterday was lovely and safe.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 2. januar 2014 / 8:56

    Fedt at du skriver det 🙂 jeg håber at 2014 bliver året hvor du kommer tættere på din drøm. Godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.