0
Børn Hverdag & opdragelse

No. 0788 – Vi lavede rigtig mange…

Det er som en mandag morgen, jeg skal på arbejde, men drømmer om at fortsætte med perleplade-universet, vi har skabt hen over julen. God dag til jer alle.

Pyhhh “mandag morgen”. Ja jeg ved det er torsdag, men i mit hoved er det mandag og det er tungt. Julen gik med perleplader og selvom man skulle tro, jeg havde fået nok, så er det slet ikke tilfældet. Jeg vil meget hellere blive hjemme med mine dejlige piger og lave tusindvis af flere perleplader.

84ce560c72d911e392520ef0453e1a92_8

 

Må I alle få en god dag derude. Stort smil herfra 🙂

English recap: Wish I wasn´t going to work today. Sending the girls off just a minute ago was so hard and I really honestly wish I could stay home and make more beads ornaments with them instead of going to the office to be adult. I wish you the best day out there.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.