Udgivet i 14 kommentarer

No. 0789 – New in // Kokoon dress

I går hoppede jeg ud i hverdagen iført noget fra ferien.

Ingen skal være i tvivl om, at jeg elsker min seneste investering fra Kokoon. Lækker silkekvalitet, der falder i smukke folder og i en rigtig “Dorte-farve”. De mørkeblå leopletter på den pudderfarvede base er nærmest perfektion i mine øjne og jeg har da også boet i den, siden den bogstaveligt talt ringede på min dør forleden.

Kjolen er lige fantastisk om det er til hverdag eller fest… jeg planlægger at bruge den med sneaks til og kan næsten ikke vente til at tage hul på mine nye New Balance, som jeg dog venter på at få hjem i rette farve og størrelse. Med de klodsede ankel boots fra H&M er den nu også fin, så det blev løsningen, da jeg i går hoppede ud i virkelighedens hverdag igen.

New in outfit kokoon leopard

New in outfit kokoon leopard
Kjole fra Kokoon

New in outfit kokoon leopard

New in outfit kokoon leopardNew in outfit kokoon leopard

New in outfit kokoon leopard
Støvler i læder fra H&M (gamle)

New in outfit kokoon leopard

New in outfit kokoon leopard

Skal I andre mon shoppe lidt udslagsvarer her i januar? (Eller er kontoen allerede tømt, fordi I er startet tidligt?) Kjolen er købt hos Me & the Met (reklamelink)

English recap: I love love LOVE my new Kokoon dress and can wear it to a party as well as to the office.. High heels or sneaks, every works.

14 tanker om “No. 0789 – New in // Kokoon dress

 1. Hvor er den bare MEGA-pæn..

  1. Ihhh tak, jeg er altså også MEGA vild med den og føler mig super heldig 🙂

 2. Hvor er du bare fin og smuk Dorte:) Virkelig lækker kjole

 3. Ej hvor er den bare fin! Og den klæder dig virkelig godt! Jeg har en kimono fra Kokoon og jeg elsker den bare! Det er så klassisk og smukt -alle pengene værd,

  1. Super lækker kvalitet. Det er min første Kokoon erhvervelse, men nok ikke den sidste – kunne godt blive afhængig. Gud hvor lyder en kimono altså også perfekt, hvis kvaliteten er som kjolen her, så er det jo en skøn sag at hoppe i 🙂

 4. Og fede fede støvler by the way!

 5. Den er simpelthen også perfekt i mine øjne. Tror desværre den allerede er udsolgt, jeg kan i hvert fald ikke finde den.

  1. jamen jeg tror du har ret… det er der i hvert fald flere, der ar skrevet. Jeg fik altså også fingrene i den absolut sidste, de havde, så heldige mig og stort undskyld for at blære mig, det kan jeg jo egentlig ikke være bekendt! 🙁

 6. Den er da også bare så smuk til dig :o)

 7. […] er de vel ikke, og alligevel? Under alle omstændigheder, så var jeg i sidste uge på job iført Kokoon-kjolen, de mørkeblå glimmersko og et par indiske armbånd, købt på en ferie for hundrede år siden. […]

 8. […] kjolen kan du se mere til her og her. Indlægget er i øvrigt ikke sponseret. Det kunne jo godt lugte lidt af det, men nej, jeg […]

 9. […] Dyreprint, stadig hot, hvis I spørger mig. Men jeg er kritisk og er personligt ikke til leopard hver dag eller i alle sammenhænge. Jeg har plukket de items ovenfor, som jeg selv kan lide og især den vamsede sweater står på min ønskeliste (måske fordi jeg sidder med koldstive fingre og skriver lige nu?!). Den lyse kjole er også ret fed og minder på mange måder om denne favorit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.