0
Dame-halløj

No. 0789 – New in // Kokoon dress

I går hoppede jeg ud i hverdagen iført noget fra ferien.

Ingen skal være i tvivl om, at jeg elsker min seneste investering fra Kokoon. Lækker silkekvalitet, der falder i smukke folder og i en rigtig “Dorte-farve”. De mørkeblå leopletter på den pudderfarvede base er nærmest perfektion i mine øjne og jeg har da også boet i den, siden den bogstaveligt talt ringede på min dør forleden.

Kjolen er lige fantastisk om det er til hverdag eller fest… jeg planlægger at bruge den med sneaks til og kan næsten ikke vente til at tage hul på mine nye New Balance, som jeg dog venter på at få hjem i rette farve og størrelse. Med de klodsede ankel boots fra H&M er den nu også fin, så det blev løsningen, da jeg i går hoppede ud i virkelighedens hverdag igen.

New in outfit kokoon leopard

New in outfit kokoon leopard

Kjole fra Kokoon

New in outfit kokoon leopard

New in outfit kokoon leopardNew in outfit kokoon leopard

New in outfit kokoon leopard

Støvler i læder fra H&M (gamle)

New in outfit kokoon leopard

New in outfit kokoon leopard

Skal I andre mon shoppe lidt udslagsvarer her i januar? (Eller er kontoen allerede tømt, fordi I er startet tidligt?) Kjolen er købt hos Me & the Met (reklamelink)

English recap: I love love LOVE my new Kokoon dress and can wear it to a party as well as to the office.. High heels or sneaks, every works.

Du kunne også være interesseret i

14 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  3. januar 2014 kl 8:55

  Hvor er den bare MEGA-pæn..

 • Reply
  Vicki
  3. januar 2014 kl 11:32

  Hvor er du bare fin og smuk Dorte:) Virkelig lækker kjole

 • Reply
  Lone
  3. januar 2014 kl 21:44

  Ej hvor er den bare fin! Og den klæder dig virkelig godt! Jeg har en kimono fra Kokoon og jeg elsker den bare! Det er så klassisk og smukt -alle pengene værd,

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   6. januar 2014 kl 23:45

   Super lækker kvalitet. Det er min første Kokoon erhvervelse, men nok ikke den sidste – kunne godt blive afhængig. Gud hvor lyder en kimono altså også perfekt, hvis kvaliteten er som kjolen her, så er det jo en skøn sag at hoppe i 🙂

 • Reply
  Lone
  3. januar 2014 kl 21:45

  Og fede fede støvler by the way!

 • Reply
  Mette
  4. januar 2014 kl 20:49

  Den er simpelthen også perfekt i mine øjne. Tror desværre den allerede er udsolgt, jeg kan i hvert fald ikke finde den.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   6. januar 2014 kl 23:43

   jamen jeg tror du har ret… det er der i hvert fald flere, der ar skrevet. Jeg fik altså også fingrene i den absolut sidste, de havde, så heldige mig og stort undskyld for at blære mig, det kan jeg jo egentlig ikke være bekendt! 🙁

 • Reply
  Katja Astrup
  5. januar 2014 kl 22:30

  Den er da også bare så smuk til dig :o)

 • Reply
  No. 0815 – Accessories med glimmerdetaljer
  29. januar 2014 kl 14:06

  […] er de vel ikke, og alligevel? Under alle omstændigheder, så var jeg i sidste uge på job iført Kokoon-kjolen, de mørkeblå glimmersko og et par indiske armbånd, købt på en ferie for hundrede år siden. […]

 • Reply
  No. 0948 – Sommerkjole med leoprint | by.bak interior & lifestyle
  12. juni 2014 kl 14:30

  […] kjolen kan du se mere til her og her. Indlægget er i øvrigt ikke sponseret. Det kunne jo godt lugte lidt af det, men nej, jeg […]

 • Reply
  Mode, varme og medglæde | by.bak interior & lifestyle
  1. oktober 2014 kl 18:46

  […] Dyreprint, stadig hot, hvis I spørger mig. Men jeg er kritisk og er personligt ikke til leopard hver dag eller i alle sammenhænge. Jeg har plukket de items ovenfor, som jeg selv kan lide og især den vamsede sweater står på min ønskeliste (måske fordi jeg sidder med koldstive fingre og skriver lige nu?!). Den lyse kjole er også ret fed og minder på mange måder om denne favorit. […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.