Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0792 – Det fede januar udsalg

Det kan godt betale sig at holde øje med de eksklusive varer her under januarudsalget og er du til designertøj, så er der gode besparelser at hente. Jeg har fundet nogle særdeles fristende sager frem til jer som inspiration.

Jeg blev lokket forbi Holly Golightly´s udsalg forleden og må tilstå, at jeg blev ualmindeligt fristet. Dog er mit januarsbudget ikke til flere af den slags investeringer og ja, så kan jeg jo lige så godt dele ud af min viden, ikke?! 🙂

Værsgo´at sug til dig, hvad jeg ville ønske, jeg kunne have puttet direkte i kurven.

Collage_Holly Golightys_udsalg
1 Sonya Rykiel pullover // 2 Marni pony solver moccasins // 3 Dolce & Gabbana flower shorts // 4 Dolce & Gabbana silk brah and briefs // 5 Balenciaga coat // Marni dress // Dolce & Gabbana velour boots // Gianvito Rossi stiletter

Åhhh de stiletter, mit hjerte sukker! Men altså også det fine blomstrede lingeriesæt, av det gør ondt.

English recap: Just the other day I fell in love with yet another sale. This time with designer brands at Holly Golightly´s and OH! how I wish I had the budget to dive in. Those stilettos are to die for and the floral lingerie. Ohhhh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.