Udgivet i 5 kommentarer

No. 0793 – Mere udsalg, idag til børneværelset

Udsalget findes også i børnenes øjenhøjde, så til indretningen af et fint børnerum, har jeg jagtet gode udslagsvarer frem.

Jeg har ikke taget udgangspunkt i dreng eller pige, ej heller nødvendigvis ting til vores eget børneværelse, men ting, som jeg bare generelt synes er fine. Jeg har fundet ting hos Limedinbolig.dk, purestyleliving.dk, minimums og Lærke og lillebror.

collage_børneværelsesindretning_udsalg
1. Papirbold fra Miss Etoile HER // 2. Mini drops wallstickers fra Ferm Living HER // 3. Metalhylde fra Sebra HER // 4. Wallsticker fra Blafre HER // 5. Guirlande fra Lise Grue HER // 6. Holly´s rispapirslampe HER // 7. Cloud sengetøj fra Ferm Living HER // 8. Legetelt fra Ferm Living HER

Barstol

Vi har fået et nyt medlem i vores familie, en skøn barstol, som bor i køkkenet. Jeg kommer med nogle billeder og en anmeldelse af den senere, men kan allerede nu afsløre, at den er blevet taget godt imod herhjemme.

Rigtig god dag til jer alle.

English recap: I tripped over some great discounts for stuff for a kidsroom and thought it would be nice to share with you Guys. Have a great day.

 

5 tanker om “No. 0793 – Mere udsalg, idag til børneværelset

  1. Du lokker 😉 gode fund

    1. Jep det frister (også mig) 🙂

  2. Jeg kan ikke få nogle af dine ‘HER’ links til at virke når jeg klikker på dem 😀

    1. Åh nej, jeg tjekker dem lige i morgen 🙂

  3. Heller ikke mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.