Udgivet i 4 kommentarer

No. 0794 – Glitter og vintage detaljer

Intet  slår glæden ved at se på smukke ting – ikke for mig i hvert fald, og jeg elsker feminine detaljer og vintage-kup. Derfor er jeg ekstatisk over at vise jer mine vintage night gowns og nogle glitrede detaljer i øvrigt.

Mit januarsudsalg har gået mere i retning af min garderobe end mit hjem i år. Jeg synes mest, det var der, jeg trængte til nyt. En ting, jeg altid har haft en svaghed for, er smukke vintage nightgowns og da Morten og jeg i juleferien så The Kennedys, blev jeg pludselig fyr og flamme… jeg måtte finde en pastelfarvet skønhed, nu!

Med en mindre google-indsats en sen nattetime, hvor jeg ikke kunne falde i søvn, lykkes det mig at finde Morfars Moustache (og mange andre skønne vintage shops, som I måske må høre om en anden gang), hvor jeg fandt 2 smukke kjoler i rette farve, størrelse og pris. Haps haps og et par dage senere var lykken stor.

glitter neglelak_Dorte Bak

glitter negle_Dorte Bak
Trods skønne glitter tipper kan jeg ikke løbe fra fingre, der i høj grad bærer præg af at være i konstant berøring med vand, trykkefarver og sæbe.

Glitter neglelakken er købt i HM og pigerne i vores husstand gik all in i går aftes. Anna og Freja er således sendt i børnehave i dag med de mest glitrende negle, du nogen sinde har set på et barn!

IMG_7308

neliker_by.bak blog
Lyserøde nelliker er altid et hit

glitter neglelak_by.bak blog HM bluse_Dorte Bak

vintage nightgown_by.bak 2

vintage nightgown_by.bak 1

Den sorte trøje med glitter detaljer i halsudskæringen har jeg fundet på udsalg i H&M. Nu må det altså også snart stoppe – det er som om, man bare kan blive ved, når først man har haft dankortet fremme… kender du det?

English recap: I love the pastel colored vintage nightgowns and feel very lucky to be the owner of two “new” pink ones. Also I bought glitter nailpolish and a pullover with nice glitter details in the neckline both from H&M. My sweethearts went all in with the nailpolish and entered the kindergarten today with sparkeling nails.

4 tanker om “No. 0794 – Glitter og vintage detaljer

  1. Åh ja, kender det alt for godt, for hvad gør et par hundrede kroner, når man først er i gang? 🙂
    Og sikke en skøn shop. Har bogmærket den til senere brug og glæder mig til at du løfter sløret for de andre shops, du fandt.

  2. Ohhh hvor er de fine ! jeg vilstraks klikke ind på siden, jeg har nemlig ikke været på udsag i år. Endnu 😉

    KH Maria

    1. Kan du så komme afsted, man sal have lidt lækkert til sig selv .-) Håber du fandt noget

  3. […] øjnene op for nightgowns (negligés), og har både nogle vintagemodeller (som jeg har vist jer her) og nogle fra det italienske brand Intimissimi, som producerer blonderne maskinelt for at undgå […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.