Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0796 – Udsalg og nye priser

I dag får I lidt indsigt i mine ambitioner med shoppen og by.bak kollektionen. Der er udsalg i shoppen hele januar og fra 1. februar tilpasses priserne anno 2014.

Et år er gået, eksperimenterne er blevet til en kollektion, som jeg arbejder fast og målrettet med. Mange mislykkede tryk og syninger er passeret, siden jeg første gang indtog de charmerende lokaler hos Anne Nowak og lærte om trykkeriets kunstart. Jeg står nu med resultater, som jeg er stolt af at sende ud i nye hjem, tryk, farvekombinationer og syteknikker, som jeg er tilfreds med og jeg har så mange visioner og drømme for mit lille virke.

cobber grafitti cushions_01

Jeg er slemt udfordret dog, fordi jeg laver det hele i hånden, hvilket tager tid. Regner man på det, må det konstateres, at jeg har en ringe businesscase sådan lige umiddelbart, og derfor arbejder jeg også en del bag skærmen for at kunne optimere nogle forskellige steder i min produktion. Selvom jeg elsker hele processen og slet ikke kan stoppe mig selv, så skal det altså give mening i regnskabet også, så derfor har jeg endnu engang måtte følge min intuition og hæve priserne lidt. Det sker dog først pr. 1. februar, så du har hele januar til at gøre dine køb i shoppen til den sædvanlige pris og for julevarernes vedkommende til halv pris.

Pastel grafitti bright_3Grafitti_rose_thumbnail

Billede1Starred scarf_coral_thumbnailJeg håber på jeres fortsatte opbakning, som jeg fra start har været SÅ taknemmelig for og heldigivis ved I, at der ligger rigtig meget omhu og kærlighed gemt i alle mine produkter.

De nye priser bliver:
Puder, 40x40cm med naturfyld: 500,-
Tørklæderne, 70×175: 450,-
Originale kunsttryk i limited editions: 690,-
Som altid betaler jeg fragten, når der sendes inden for Danmarks grænser.

Der er nye originalværker på vej, blot 2 stk. af “White #1” tilbage og så arbejder jeg på at lave nogle printversioner, som kan sælges noget billigere end originalerne.

Det blev da et langt indlæg 🙂 Hav jer en dejlig dag derude.

English recap: My design collection has finally found its grounds and this year I will be focusing on optimizing the production. Theres a sale on the christmas things in the shop and you should note that the prices are going a bit up as of 1st of february.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.