Udgivet i 5 kommentarer

No. 0797 – Nye collager på vej

I får lige et smugkig til min arbejdsproces med nye prints, som får lidt collagelag tilføjet. De er lige knap klar til at blive vist frem og sat til salg, men jeg er spændt på at høre, om I kan lide tanken om at tilføje lag til printet?

Jeg har længe haft lyst til at lege lidt med mine papirtryk, så jeg har til denne omgang givet nogle ekstra lag til unikaerne. Et par enkelte er færdige, men mangler at blive fotograferet til shoppen, så foreløbig får I bare lidt stemningsindtryk fra arbejdet.

collage5 collage4 collage3 collage2 collage1

Det er næsten meditativt for mig at sidde og skære og lime og med de sprayede gradueringseffekter som bund, synes jeg der er ved at ske nogle spændende ting med resultaterne.

Jeg har brugt rester af akvarelskygger, print, folie med trælook og neonmalet papir. Hvad synes I mon om ideen med at lime trekanter på mine print? Jeg håber, I vil tage godt imod dem, når de er klar til salg og fremvisning.

English recap: for some time I have been wanting to add some layers to my prints. Finally I found the right time to make new prints and collaging them with watercolor, neon, Wood look and other. As soon as they have been phtographed I will show them to you, but hopefully you like the idea?

5 tanker om “No. 0797 – Nye collager på vej

  1. Som jeg også skrev på IG i går, så ser det rigtig spændende ud. Selv er jeg også igang med at lave collager i netop træfolie og marmor. Og ja man bliver helt betaget af det.

  2. Det bliver så spændende at se Dorte! Tak fordi du lod os få et lille smugkig 🙂

  3. Jeg syntes idéen er rigtig god, men jeg syntes både sprayen (eller hvad den sorte farve er lavet med) og folien er for mørk og skaber en alt for stor kontrast til de fine farver i dine tryk.

    1. Tak for feedbacken Christina. Der bliver lidt forskellige slags og udtrykkene bliver både sarte og kontrastfyldte, så der bliver til enhver smag… (måske ikke enhver, men til fleres :-)).

  4. De er super fede. Jeg kan rigtig godt lide det lidt rå der kommer frem med grauderingseffekten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.