Udgivet i 2 kommentarer

No. 0798 – Jeg leger fotograf og boligstylist

Jeg hygger mig rigtig meget med at fotografere og style, mest i mit eget hjem, men jeg har hjulpet en veninde med at forevige hendes charmerende lejlighed, som skal sælges.

I starten af december tog mit kamera og jeg på besøg hos en sød veninde. Hun skal sælge sin lejlighed og bad mig hjælpe med at tage billeder til annoncen. I dag får I bare et par enkelte smugkig til lejligheden, men den bliver sat til sat inden for ganske kort tid, så til den tid får I selvfølgelig lov at se mere.

Stue_06 - Kopi

 

Altan_01Stue_08 - Kopi

Jeg synes, det violette træ i gården skaber så fin stemning til såvel billederne som til lejligheden. Vi tilbragte i sommers en perfekt sommeraften på deres altan med kærester i hånden, tapas, rødvin og drinks og åhhh hvor det var skønt.

English recap: I have had the honor of being stylist and photographer back i december. My friend is selling her apartment and asked me to help with the pictures for the upcoming sale. As soon as it´s for sale I will show you more pictures from her charming Little home but today I just couldn´t wait anymore to show you the violet beauty in the yard.

2 tanker om “No. 0798 – Jeg leger fotograf og boligstylist

  1. Det ser så fint ud Dorthe. Du er sørme også velkommen til at lege stylist hjemme hos os 😉

  2. […] jeg fortalte om i et indlæg sidste uge (her) havde jeg for nylig æren af at lege stylist og fotograf for en veninde. Vi hyggede os, det er jo […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.