Udgivet i 2 kommentarer

No. 0799 – Fabelab, Ferm Living og Kristina Dam

I dag viser jeg tre designfavoritter, som jeg håber, I kan lide. Alt sammen dansk design fra FABELAB, Ferm Living og Kristina Dam Studio.

Hvert halve år fyldes haller og messesteder med nyheder inden for mode- og interiørbranchen, når kommende kollektioner præsenteres for indkøbere og offentlighed. Jeg synes altid, det er vildt spændende og selvom der ikke sker vilde forandringer fra gang til gang, så ender der altid med at være et par enkelte ting, som virkelig gør sit indtryk.

I sidste uge besøgte jeg Design Trade og det skal jeg fortælle jer om i et indlæg i morgen, men i dag vil jeg vise jer noget af det, som særligt har gjort indtryk på mig i denne omgang.

FABELAB har lavet origami inspirerede accessories til børn. Her er sengetøj, som kan konverteres til udklædningstøj, legetæpper, som kan konverteres til en baby sovepose eller en origamifugl, man kan lege med eller lade være dekorativ, super bløde nusseklude man kan folde m.v. Jeg er helt vild med det, både ideen, farvekombinationen og de super bløde og lækre tekstiler.

6T5B1854_web___o

6T5B4703-4673_web_o 6T5B2563-_WEB_o

Besøg FABELAB her.

Ferm Living har endnu engang nye skønheder at præsentere og jeg er imponeret over den efterhånden effektive maskine, de er blevet. Hele tiden formår de at være tro mod deres stil og samtidig bringe nye noter ind i kollektionerne. Jeg er ret begejstret for de bløde børnetekstiler i jersey, krammedyrene og de ternede skærebrætter.

20_4136 19_4129 03_3948

Besøg Ferm Living her.

Kristina Dam Studio har lanceret nye produkter og sætter sig på landkortet som interiørdesigner, foruden anerkendt kunstner. Jeg er vild med hendes evne til at trække det arkitektoniske over i indretningen og især det reflekterende kunstværk og den store diamant, er jeg faldet pladask for. Hendes wallstructure står nu stadig på min ønskeliste også.

Kristina Dam_by.bak04 Kristina Dam_by.bak03 Kristina Dam_by.bak02 Kristina Dam_by.bak01

Besøg Kristina Dam Studio her.

Arhmen altså … det er som design-narko, ikke?! Håber I kunne lide det og er friske på lidt billeder fra Design Trade i morgen.

English recap: These are some of my favorites from all the new collections of interior. Tomorrow I will share with you some photos from my visit of Design Trade last week.

2 tanker om “No. 0799 – Fabelab, Ferm Living og Kristina Dam

  1. Det første billede, hvad er det præcist? Og ved du om det kan købes nogen steder?

    1. Hej Thea. Det er et vattæppe, som baby kan lege på, men det kan foldes så det bliver til en sovepose i stil med voksi og så kan den igen foldes til en fugl, man kan lege med… mon ikke hun har forhandlerinfo på sin hjemmeside. Der er link under det sidste billede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.