No. 0800 – Say hello

Dorte-Bak_kokoon-dress-1024x708 - KopiMåske har I bemærket det, måske har I ikke, men jeg fifler lidt med bloggen for tiden. Har langt om længe forstået, hvordan WordPress fungerer (tror jeg), så nu er jeg langsomt ved at finde mig rigtig godt til rette. Jeg er super glad for at være skiftet fra blogger, men til jer, der overvejer det samme, vil jeg klart anbefale jer at vælge .com-løsningen og at overveje en ekstra gang. Jeg har fået rigtig meget hjælp og sparring fra søde Anne, men jeg står nok overfor at flytte over på .com i nær fremtid. Det er ikke noget I vil mærke noget til, men det vil formentlig gøre min administration og layout nemmere at arbejde med.

Jeg har lagt knapper ud i siden som genveje til de hovedtemaer, der er for bloggen. Mine FAQ tåler en opdatering, men det må komme, når tiden er til det. Noget jeg virkelig savner og stadig ikke kan finde ud af at tilføje, er noget så simpelt som en blogroll??! Mon ikke det også kommer 🙂

Ikke mindst har jeg langt om længe (synes jeg selv i hvert fald) fået lavet en About, så man lige kan få en kort introduktion hvem jeg er og hvad bloggen handler om. Say hello 🙂

English recap: I finally got to the point where I made an About page. Say hello right here.

madplan
Follow:
Share:

12 Comments

 1. 15. januar 2014 / 11:20

  Når du mener at du i nærheden vil flytte over til .com er det så dortebak.dk du vil have som com domæne? …
  For jeg overvejer også at lave en ny blog med wordpress som platform, men kan ikke helt hitte ud af wordpress.org og wordpress.com og fordi det forvirrer mig, har jeg udskudt at sætte mig rigtigt ind i det…

  • 15. januar 2014 / 12:09

   Hvis jeg skal sige det sådan helt kort, så er .org for de professionelle, dem der er hajer til at kode, hvor .com er for sådan nogle som os, bloggere, hvor administrationen er gjort lettere tilgængelig og mere intuitiv. Jeg har jo endnu ikke arbejdet i .com, så jeg kan ikke sige dig, hvordan eller om jeg i reglen vil kende forskellen. Sikkert er det at blogger er mega nemt at arbejde i, layout, links osv. giver helt sig selv… wordpress er en anden tankegang og ja, du får flere muligheder for at påvirke din blogflade, men det kræver lidt tilvænning, hvis man har været vant til blogger. webadressen har ikke at gøre med om du vælger com eller org… håber det gav mening?

   • 15. januar 2014 / 12:41

    Okay, så er det også som jeg har forstået det.
    Men jeg forstod bare ikke om du henviste til wordpress eller dit domæne da du skrev du ville gå over til .com, men nu formoder jeg at det er wordpress….

 2. 15. januar 2014 / 11:27

  Det ser da super godt ud!
  Men hvad er forskellen på .dk og .com?

  • 15. januar 2014 / 12:10

   Hej Marina.
   Håber det er okay, jeg lige henviser dig til mit svar til Julie neden for og at du kan bruge det svar 🙂

 3. 15. januar 2014 / 13:32

  Hello Dorte:-)
  Din blog er blevet rigtig fin, og jeg nyder at kigge med.
  Kh Pernille

 4. 15. januar 2014 / 13:32

  … altså ikke fordi, den ikke var fin før … 🙂 For det var den!!!

 5. 15. januar 2014 / 20:01

  Fint Dorte og så sødt billede med benene på din about 🙂 jeg er selv i gang med at flytte fra blogger til wordpress, men jeg skifter også navn :S håber jeg kan finde ud af at flytte mine læsere med! Og at folk vil opdatere deres blogroll! Jeg kan heller ikke finde ud af at lave en blogroll, men er også først lige begyndt at rode med den 😉

 6. 24. november 2014 / 11:43

  Er det dit Canon, du har taget billeder med til FSC Design Award? 🙂 Eller hvilket kamera har du brugt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.