Udgivet i 1 kommentar

No. 0801 – Mit besøg på Design Trade

Ikke alene er det skønt at se alt det nye samlet på et sted, men at rende ind i en god blog-kompis ved ren tilfældighed og lade det blive anledningen til en masse erfaringsudveksling, idé-dyrkning og snik-snakkeri, det er da helt igennem i orden.

Onsdag sidste uge skulle jeg egentlig have set en veninde, og det havde jeg glædet mig til. Har ikke rigtig fået snakket med hende siden december og jeg glædede mig til at høre om hendes ferie, som natop var afrundet. Men det blev aflyst, så min plan om at besøge Design Trade sidst på ugen, blev straks flyttet frem til onsdag.

Design Trade_bob noon01

Jeg var kun lige ankommet til Bella Center, da Rikke skrev om vi skulle følges rundt. Hun var lige tjekket ind på Instagram og så, at jeg var der. Hyggeligt! Vi fik taget en masse billeder, talt med rigtig rigtig mange designere, sælgere m.v. og skuldertasken blev efterhånden tung af bøger, foldere, postkort m.v.

Design Tade07 Design Tade06

Design Tade05

Jeg hæftede mig ved lidt af hvert og selvom jeg ikke synes, der blev præsenteret noget anderledes og revolutionerende, så var der mange fine nyheder til både rene nordiske hjem, børneværelser og kreative hjem med farveknald på. Her er hvad jeg umiddelbart var vild med.

Design Trade_djeco03
Rystekugle med lys i fra Djeco
Design Trade_djeco02
Eventyrlige hylder fra Djeco

Design Trade_djeco01

Design Trade_stine leth01
Funky strikkekunst af Stine Leth med mega meget knald på. Wau for pokker, hvor så det cool ud!
Design Trade_miss living01
Sirlige og enkle stager fra Miss Living
Design Trade_mimis circus02
Det skønneste service til ungerne fra Mimis Circus

Design Trade_mimis circus

Design Trade_Fabelab02
Børne interiør fra FABELAB

Design Trade_Fabelab01

Design Tade08
Dekorative og smukke spejle fra WE
Design Tade03
Kubistiske æsker i funky farver fra Korridor.
Design Tade02
Mega tjekket kunsthåndværk. Syede billeder, ja, du læste rigtigt! Ditte Sørensen syr sine billeder på symaskinen og DET er altså cool! Findes under navne Sewn Art.

Design Tade01

Efter en grundig runde meldte sulten sig, så vi fik noget mad og en gedigen blog-sludder inden vi meget trætte vendte snuderne hjemad.

English recap: I went to the danish design fair Design Trade last week and the are some of my favorites from fair. 

1 tanke om “No. 0801 – Mit besøg på Design Trade

  1. Har også tabt mit hjerte fuldstændig for de rystekugler. Glæder mig til at de fås i butikkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.