Udgivet i 2 kommentarer

No. 0802 – Bekymringer og smuk hverdag

I en tid, hvor jeg spekulerer og bekymrer mig over ting, som jeg ikke kan dele med jer, så er det bare så fantastisk at være i stand til at værdsætte de små finesser i hverdagen.

Smukke morgenhimler over Københavns tage, glade og skøre unger, som jeg bare kunne kysse på konstant, hygestunder i gyngestolen og foran brændeovnen, paillet kunstprojekter med pigerne, turene til posthuset for at sende by.bak produkter afsted… jeg elsker det hele! Hverdag – så smukt kan det illustreres og jeg elsker det.

HVERDAG_01
Uredigeret billede!!

HVERDAG_02 HVERDAG_03 HVERDAG_04 HVERDAG_05 HVERDAG_06 HVERDAG_07 HVERDAG_08 HVERDAG_09 HVERDAG_10

Jeg håber, I andre også kan sætte pris på jeres dagligdag. Jeg så, at Rakel havde et lignende indlæg i går og da havde jeg allerede kladden til dette indlæg liggende, hvorfor jeg funderede over:

“Gad vide om bloggere får flere af hverdagens detaljer med?” 

Jeg synes i hvert fald, at jeg selv blev bedre til at elske og lægge mærke til de små finesser i hverdagen, da jeg startede bloggen op. Jeg dokumenterer her de ting, som gør mig glad og når de ligger her på bloggen, glemmer jeg dem ikke igen. Hvad tror du – har du tænkt over det samme?

At blogge, gør i hvert fald mig glad, og at I følger med er bare dobbelt sukker i min kaffe, så tak for det.

Enligsh recap: Todays post is an appreciation of all the litlle things in our everyday, little beautiful things, visions, happenings etc. that I daily appreciate. I wonder if I may be one that notices the details more than others, maybe because I blog. Do you think so?

 

2 tanker om “No. 0802 – Bekymringer og smuk hverdag

  1. Det tror jeg du har fuldstændig ret i vi gør

  2. Jeg tror generelt at bloggere har antennerne lidt mere ude 🙂

    Og ja, det var en helt ufattelig smuk himmel forleden morgen. Det gør én rigtig glad fra morgenstunden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.