Udgivet i 5 kommentarer

No. 0804 – Køkkenglimt og nyt familiemedlem

Jeg er aldrig rigtig blevet glad for vores køkken og har heller ikke vist så meget fra køkkenet her på bloggen. I dag får I nogle glimt fra køkkenets vinkler og indretning, som jeg trods alt holder af.

Køkkenet så anderledes ud, da vi overtog huset, men vi har ikke valgt at udskifte køkkenet og lave nyt. Vi væltede imidlertid en væg og rev nogle overskabe ned, så dels mangler vi skabsplads og dels har vi ikke fået “lappet”, hvor der tidligere stod et højt skab. Vi har valgt at skubbe en smuk og enkel kommode fra Ikea ind i hullet og sådan har det fungeret fint i et par år efterhånden. Selvom det ikke er det køkken, jeg selv ville have stillet op, så skal det sige, at vi trives fint med det og det kunne jo have været så meget værre, ikke?! 🙂

køkken indretning detaljer
Lampe fra HAY // fotoplakat med pigerne fra Pixum // kommode fra Ikea

For nylig flyttede en lækker NamNam barstol ind for enden af køkkenbordet og det er nærmest som at få et nyt familiemedlem. Der sidder hele tiden enten et barn eller en voksen på stolen. Det er drøn hyggeligt at kunne være social i køkkenet på en afslappet måde, hvor det før var Ikea skamlerne, som børnene stod op på. Det gør de nu også stadig ind imellem.

Ud over det hyggelige element, så er barstolen smuk at se på med sirlige stringente linjer. Det er skandinavisk design med inspiration fra asiatisk møbelkunst og det giver en rolig balance i stolens udtryk, synes jeg. Desuden er jeg vild med den finurlige lille detalje, at man selv vælger farven på skruerne i sædet.  Jeg har valgt sort, hvid, rød og rosa – det er da fint ikke?!

køkken indretning detaljer

køkken indretning detaljer

køkken indretning detaljer køkken indretning detaljer køkken indretning detaljer

køkken indretning detaljer

Det er et kærkomment nyt medlem i vores køkken, og jeg er sikker på, den bliver årsag til mange hyggelige stunder i fremtiden også. Er du vild med stolen, så kan du købe den her og der er i øvrigt et fedt januarudsalg i gang på siden, blink blink.

Vil du se et par andre vinkler fra vores køkken, så klik her og her.

English recap: I have never really loved our kitchen even though its alright looking and functional. It´s just not the way I would have build it if I were to start over. I am starting to love some details in the kitchen though and the new NamNam barchair is a very nice detail that actually brings the Family together for us. The NamNam Chair is Scandinavian design with inspiration from asian furniture traditions and I love that balance. I als o love that I can pick my own colorings for the screws! You can buy yours right here and also note that this webshop has a big sale going throughout january.

5 tanker om “No. 0804 – Køkkenglimt og nyt familiemedlem

 1. Du har en meget fin sort/hvid stil, som jeg synes er rigtig god:-)

  Charlotte
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  1. Tak for det Charlotte. Jeg synes også det fungerer rigtig godt på billedet – skal tilstå at jeg i dagligdagen savner mere hvidt, men når lyset falder rigtigt, så spiller det da meget godt. Tak for din kommentar og link til blog. Jeg kigger lige forbi hos dig.
   Kh
   Dorte

  2. Tak skal du have Charlotte, det er dejligt at høre 🙂

 2. […] hygger på NamNam stolen og spiser havregrødspandekager. Yndlingslørdag med velduftende, nyvaskede møgunger. Hvordan så […]

 3. […] og nogle overskabe, som naturligt nok mangler som opbevaringsplads den dag i dag. Derfor har vi sat denne kommode i hullet, og det fungerer da også ok, men hånden på hjertet – det spiller altså ikke rigtigt i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.