0
Bolig inspiration

No. 0806 – Charmerende Østerbro lejlighed

I fik et smugkig sidste uge og nu kan jeg endelig vise jer lidt flere billeder af den lyse lejlighed på Østerbro.

Som jeg fortalte om i et indlæg sidste uge (her) havde jeg for nylig æren af at lege stylist og fotograf for en veninde. Vi hyggede os, det er jo altid hyggeligt at skyde løs i en fed bolig, og billederne blev ret gode, synes jeg.

Andelslejligheden på 55 kvm. ligger i hjertet af skønne Østerbro og er fuld af charme og hygge, så er du på udkig efter et nyt hjem i København, kan du se annoncen her og supplerende billeder nedenfor.

chris lejlighed_by.bak blog1

Stue_07 Stue_02 Stue_08 - Kopi Stue_08 - Kopi - Kopi Stue_06 - Kopi2013-11-23 01.01.492013-11-23 03.07.392013-11-23 01.02.14

Det var en sjov opgave at være på, at fotografere et hjem, og jeg gør det gerne igen. Har du en anddelslejlighed, som vil prøve at sælge på egen hånd i København, så kan du altid forhøre dig hos mig omkring pris og markedsføring. Det koster ikke noget at spørge 🙂

English recap: The pictures are of a charming Copenhagen apartment for sale. I shot the pictures a while ago and hope that the couple will soon have sold their place, even though we´ve had wonderful times there which makes it a little hard to say goodbye to the place. 

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

  • Reply
    Anne
    21. januar 2014 kl 21:15

    Super fine billeder.
    Ved du tilfældigvis hvor spisebordet er fra?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.