Udgivet i 2 kommentarer

No. 0806 – Charmerende Østerbro lejlighed

I fik et smugkig sidste uge og nu kan jeg endelig vise jer lidt flere billeder af den lyse lejlighed på Østerbro.

Som jeg fortalte om i et indlæg sidste uge (her) havde jeg for nylig æren af at lege stylist og fotograf for en veninde. Vi hyggede os, det er jo altid hyggeligt at skyde løs i en fed bolig, og billederne blev ret gode, synes jeg.

Andelslejligheden på 55 kvm. ligger i hjertet af skønne Østerbro og er fuld af charme og hygge, så er du på udkig efter et nyt hjem i København, kan du se annoncen her og supplerende billeder nedenfor.

chris lejlighed_by.bak blog1

Stue_07 Stue_02 Stue_08 - Kopi Stue_08 - Kopi - Kopi Stue_06 - Kopi2013-11-23 01.01.492013-11-23 03.07.392013-11-23 01.02.14

Det var en sjov opgave at være på, at fotografere et hjem, og jeg gør det gerne igen. Har du en anddelslejlighed, som vil prøve at sælge på egen hånd i København, så kan du altid forhøre dig hos mig omkring pris og markedsføring. Det koster ikke noget at spørge 🙂

English recap: The pictures are of a charming Copenhagen apartment for sale. I shot the pictures a while ago and hope that the couple will soon have sold their place, even though we´ve had wonderful times there which makes it a little hard to say goodbye to the place. 

2 tanker om “No. 0806 – Charmerende Østerbro lejlighed

  1. Super fine billeder.
    Ved du tilfældigvis hvor spisebordet er fra?

    1. Hej Anne. Jeg er ret sikker på at det er et Ikea bord og ja, det er SUPER fint 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.