0
Drikke opskrifter Opskrifter

No. 0807 – Lakripuccino // det måtte jo prøves

Lakrids har invaderet vores køkkener og hvorfor ikke prøve lakrids i kaffen også?

Jeg smagte Baressos version for nylig, med lakridssirup, og selvom den var god, bliver den ikke en afhængighed for mit vedkommende. Jeg tror den lidt saltede lakridssirup bliver lidt for dominerende til min smag, og så er en latte grande bare en alt for stor portion til mig.

Derhjemme følte jeg mig dog inpspireret til at prøve noget mere diskret, så jeg lavede min sædvanlige cappuccino og dryssede blot et let strøg af rålakridspulver over. Mmmm, det var straks bedre – distinkt og samtidig diskret.

lakrids kaffe_by.bak blog2 lakrids kaffe_by.bak blog1 lakrids kaffe_by.bak blog

Skal det prøves eller er du ikke til lakrids-invasionen? Jeg har brugt lakridspulver fra lakridskongen, Johan Bülow, og jeg er kæmpe fan af lakridsens indtog i madlavningen. Min konfekt med hjemmelavet karamel og lakrids på toppen var et stort hit til jul og går bestemt ikke i glemmebogen. Den kan du se her.

English recap: I had to try it, cappuccino with a touch of raw licorice.I love it because its a discreet way of adding a bit of taste to the coffee without robbing the great coffeetaste. During the christmas my homemade caramel-sweets with licorice was a great hit, so I am definetly a fan. See them here.

 

Du kunne også være interesseret i

6 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.