0
Bolig inspiration

No. 0808 – Mit favorit hjørne

Jeg er så stolt over, at that nordic feeling bloggen har valgt mig til at vise mit yndlingshjørne. Jeg deler linket til indlægget og et billede fra morgenlyset.

Rikke bag bloggen that nordic feeling har spurgt mig, om jeg vil vise mit yndlingshjørne på hendes blog. Jeg har fulgt Rikke på Instagram i et års tid og var glad for at opdage, at hun havde oprettet en blog også. Hendes stil er ren og grafisk, lys og nordisk og selvom hun har en meget mere “ren linje” end jeg selv, spotter jeg jævnligt noget diy-projekter og personlige påfund, som jeg elsker. Hendes smukke lejlighed er lige så skøn som hendes blog og derfor er det også en ære for mig, at hun har udvalgt mig som en af de bloggere, der skal vise yndlingshjørner frem.

Flip mirror_by.bak blog1

Mit elskede hjørne med Flip mirror fra Normann Copenhagen, mit smukke billede af Freja på 5 måneder og værktøjskassen fra min fars værksted.

Flip mirror_by.bak blogJeg har valgt mit soveværelse og billederne oven for har jeg knipset en morgen, hvor lyset var svagt, men hyggeligt på den der særlige morgenagtige måde. Se flere billeder og læs indlægget på Rikkes blog. Følg linket her.

English recap: Lovely Rikke behind the blog that Nordic feeling asked med to show my favorite corner. I accepted the challenge and am very proud to guide directly to Rikke to see my favorite corner. Follow this link.

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Ida
  23. januar 2014 kl 18:31

  Kan virkelig godt forstå, at det er et yndlings hjørne. Sammensætningen af det moderne spejl (som straks røg på ønskelisten!) og den gamle trækasse er rigtig skøn! S-M-U-K-T!

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   31. januar 2014 kl 18:29

   Ja spejlet skal såklart stå på en ønskeliste – jeg er vildt glad for det, hver dag! Tak for sød kommentar og begejstring for mit hjørne – det er personligt og derfor dejligt at høre pæne ord om det 🙂 God weekend <3

 • Reply
  Den omvendte verden // Kreativ indretning | by.bak interior & lifestyle
  19. november 2014 kl 12:46

  […] Vindueskarmen befinder sig i mit soveværelse, og fungerer som mit lidt private frirum hver morgen. Her lægger jeg masken, og især om sommeren, hvor solen står tidligt på himlen, er det et fantastisk lys at foretage den slags. Her til vintermørket spekulerer jeg på, om jeg skulle investere i noget lys. vil du se mere fra hjørnet, så se dette indlæg. […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.