Udgivet i 6 kommentarer

No. 0810 – Fluffy kærlighed brister aldrig

Bløde, selvstændige, smukke kattedyr. Det har jeg på hjernen og i dag også på bloggen. 

Katten er ikke bare det dyr, jeg elsker at leve sammen med, det er også et af de smukkeste dyr, efter min mening. De er fødte fotomodeller og et virkelig fantastisk væsen at observere.

Jeg drømmer om at få kat igen og da jeg forleden sorterede ud i alle mine pins på Pinterest, forelskede jeg mig atter i de mange smukke kattebilleder, jeg i tidens løb har gemt. Jeg fik sådan lyst til at dele nogle af dem med jer. Alle billeder er fra Pinterest med undtagelse af det første, som er mit eget – min Viggo og jeg.

Kat_by.bak blog12

Mmmm bløde, vamsede kattepoter. Det er det bedste i verden at sidde og nulre fingrene ind i sådan et par.

Jeg er vokset op med katte som en del af familien, og i min levetid har der været ganske få år uden kat. Da vi mistede mine to katte for et par år tilbage, blev vi enige om at vente nogle år med at få nye, da vi sådan set havde lidt rigeligt at se til med tvillinger og fuldtidsjobs. Det har været ok og der er faktisk også ting, jeg ikke savner ved at have kat. F.eks. er det rart at kunne stille en buket blomster frem, at der ikke kradses i min sofa, tisses på en babydyne og trædes jordpoter rundt på møblerne. Dertil udgiften til mad, dyrlæge m.v. – den undværer jeg skam også fint. Men… mit hjerte savner en fluffy ven, så jeg drømmer om at få kat igen.

Jeg tror, jeg mest ønsker mig en blue russian næste gang, men har også maine coon i tankerne… måske en af hver så? Hvilken en af de viste bliver du mon mest forelsket i? Det er svært at vælge…

English recap: I adore cats. Their independence, their elegance and beauty and the loyal friendship you get with your cat. I miss being a cat mummy but some day I will become one again. Till then I just pin a lot of beauties and sigh out loud. All pictures except the first are found via Pinterest.

6 tanker om “No. 0810 – Fluffy kærlighed brister aldrig

 1. Åh. Jeg går også og drømmer om en kat igen. Har altid haft hund som barn, men fik en kat da jeg flyttede hjemmefra. Smukke søde Emma. Hun blev 10 år.
  Det der holder mig tilbage er tanken om kattebakke igen. Og så kattelem/ikke kattelem.
  Men ih altså gad virkelig godt at have en Maine coon. De skulle være så gode familiekatte god weekend Kh mette

  1. Kattebakker er adrr, men et nødvendigt onde hvis man ikke bor i hus med kattelem. Der er jo nogle undværlige ting ved ethvert kæledyr (og ved børn), men kærligheden til de små motiverer trods alt en til at gide de kedelige ting også. 🙂

 2. Blue russians er utrolig smukke, men jeg ville vælge en Maine Coon. Har selv haft en i 17 skønne år, og det er en dejlig race. En af mine klare anbefalinger vil dog altid være at vælge en internatkat. Der sidder så mange fine katte rundt omkring i landet og venter på kærlige hjem. Min nuværende kat fik jeg fra Inges Kattehjem for 3½ år siden, og selvom jeg synes, at det er lidt underligt ikke at vide noget om, hvor han kommer fra (andet end at han blev fundet i Farum), eller hvordan hans mor og far så ud (der er i hvert fald noget norsk skovkat i ham), så er det en rar fornemmelse at vide, at man har hjulpet. Og han er bare den sødeste, smukkeste, mest charmerende lille kat, man kan ønske sig.

  1. Ja internatkatte har jeg også tænkt over, når det engang bliver aktuelt igen, men det afhænger jo af flere ting. Dejligt med en Maine Coon anbefaling – har hørt de er meget familie egnede som race 🙂

 3. Rigtig god weekend.

  Sikke helt fantastiske skønne kattebilleder, jeg er vild med den hvor missemor og lille killing titter frem:-)
  Jeg kan klart anbefale dig main coon katte. Jeg kender en som har en blog, hvor hun har skrevet om sine main coon og har været gæsteblogger på en anden blog om dyr og hendes katte.
  Du kan se det på http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  De bedste hilsner fra en katte glad pige.
  Charlotte

  1. Ja det med missemor er også ret skønt, men jeg er nu mest vild med det hvor katten lægger hovedet på bordet og ser ud til at være klar på lidt sjov, skønt billede! Tak for beskeden og linket, jeg kigger forbi 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.