0
Mode & shopping

No. 0811 – Søndags outfit og hygge

Weekenden har været god ved os og i dag slapper vi af med film, crumble og besøg fra Singapore.

Weekenderne er tiltrængte i øjeblikket. Hverdagen tager hårdt på os alle for tiden, og derfor gælder det også bare om at få det optimale ud af weekenderne. Jeg har lavet en æble- og bær crumble med vanilleskyr, som vi spiste i formiddags, hvor en kær veninde fra Singapore besøgte os.

crumble_by.bak blog1

Jeg har lånt kærestens bluse og er hoppet i et par nye glimmer herresko, som jeg har købt på udsalg i Zara. Det er dejligt afslappende at tøffe rundt i et afslappende outfit på sådan en søndag.

søndags outfit_by.bak blog3

Sko fra Zara

søndags outfit_by.bak blog1

Herrebluse fra Zara (gammel)

søndags outfit_by.bak blog5

Pencilskirt fra Vero Moda (gammel) / Strømpebukser med farvede nistre fra Sneeky Fox / Sengetæppe fra Hay

søndags outfit_by.bak blog2 søndags outfit_by.bak blog4

Vi var i Zoo i går sammen med et vennepar (ja, det var koldt!!), som efterfølgende var med os hjemme til vin og middag. Det var skønt. I dag har vi bl.a. set Mary Poppins, som jeg har glædet mig til at introducere pigerne for. Det er en af mine yndlingsfilm fra barndommen.

mary poppins_by.bak blog1

English recap: I love weekends and at the moment I really need them too. I hav been relaxing in glitter shoes from Zara and the boyfriends pullover and I baked an apple and berries crumble and introduced the girls to my favorite movie from I was a child, Mary Poppins.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.