fbpx

No. 0811 – Søndags outfit og hygge

Weekenden har været god ved os og i dag slapper vi af med film, crumble og besøg fra Singapore.

Weekenderne er tiltrængte i øjeblikket. Hverdagen tager hårdt på os alle for tiden, og derfor gælder det også bare om at få det optimale ud af weekenderne. Jeg har lavet en æble- og bær crumble med vanilleskyr, som vi spiste i formiddags, hvor en kær veninde fra Singapore besøgte os.

crumble_by.bak blog1

Jeg har lånt kærestens bluse og er hoppet i et par nye glimmer herresko, som jeg har købt på udsalg i Zara. Det er dejligt afslappende at tøffe rundt i et afslappende outfit på sådan en søndag.

søndags outfit_by.bak blog3
Sko fra Zara
søndags outfit_by.bak blog1
Herrebluse fra Zara (gammel)
søndags outfit_by.bak blog5
Pencilskirt fra Vero Moda (gammel) / Strømpebukser med farvede nistre fra Sneeky Fox / Sengetæppe fra Hay

søndags outfit_by.bak blog2 søndags outfit_by.bak blog4

Vi var i Zoo i går sammen med et vennepar (ja, det var koldt!!), som efterfølgende var med os hjemme til vin og middag. Det var skønt. I dag har vi bl.a. set Mary Poppins, som jeg har glædet mig til at introducere pigerne for. Det er en af mine yndlingsfilm fra barndommen.

mary poppins_by.bak blog1

English recap: I love weekends and at the moment I really need them too. I hav been relaxing in glitter shoes from Zara and the boyfriends pullover and I baked an apple and berries crumble and introduced the girls to my favorite movie from I was a child, Mary Poppins.

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.