0
Mode & shopping

No. 0813 – Hjælp mig med at vælge

Jeg har en julegave til gode, men jeg kan simpelthen ikke vælge. Vil du hjælpe mig lidt på vej?

Julegaven fra pigerne til mig var et par New Balance sneaks, som jeg har haft på ønskesedlen i lang tid. Jeg havde ønsket mig en ældre model, som er mørkeblå, men mørkeblåt N og pink i sålen. Jeg fik dem (hip hurraaaa)… men lykken var kort, for de var et halvt nummer for små. Godt nok er et halvt nummer ikke meget og jeg overvejede faktisk om jeg skulle bide det i mig og håbe, at de gav sig tilpas meget, men nej… for små sko bliver bare ikke brugt og jeg har for længst erkendt, at jeg er blevet for gammel til at lade mine fødder lide.

Der findes mange fine modeller og jeg har kastet min krælighed for tre variationer, men kan slet ikke beslutte mig. Måske du vil hjælpe?

New Balance

Jeg forestiller mig, at jeg i høj grad vil bruge dem til nederdele og kjoler f.eks. denne eller denne, men en gang imellem også til skinny jeans. Umiddelbart hælder jeg mest til den sort-grå, fordi den er neutral i forhold til kjole-planen. Jeg er bare bange for, at de er lidt for kedelige, men omvendt, så er jeg også bare den, der aldrig får købt sorte skol, fordi jeg altid ender med at forelske mig i sko med farver og glimmer…

Jeg er VILD med de mørkeblå, total yndlingsfarve, men de bordeaux er også super flotte. Lur mig om ikke det ender med to par?!

English recap: I can´t make my choice, so would you help me pick a pair? I plan on wearing them with skirts and dresses and there fore I´m leaning against the Black/grey model. Which would you choose?

Du kunne også være interesseret i

11 Kommentarer

 • Reply
  Kristina
  28. januar 2014 kl 14:21

  Jeg stemmer på de mørkeblå – jeg har selv to par mørkeblå sneakers og de passer super til alt 🙂

 • Reply
  Christine Riis Paulsen
  28. januar 2014 kl 14:32

  Jeg havde helt klart valgt de blå 😉

 • Reply
  Maiken
  28. januar 2014 kl 19:58

  mørkeblå – synes farven er så fin, og passer til næsten alt

 • Reply
  Lou
  28. januar 2014 kl 22:31

  Jeg hepper også på de mørkeblå, som jeg selv har på ønskesedlen. Har dog ikke turde bestille dem endnu, da jeg ikke ved hvordan de er i str. Er de store, små eller normale!?
  Bruger normalt en str 37 – men er det så en 4’er..

  /Lou

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   31. januar 2014 kl 18:22

   Jeg bruger vel 37,5 og har købt en 38… håber de passer, det gjorde de i hvert fald dem jeg prøvede forleden…

 • Reply
  Charlotte
  28. januar 2014 kl 23:53

  Jeg er klart en sort pige, og ikke til blå, men lige netop de her, der synes jeg altså bare de blå er virkelig flotte og de andre to par mere “kolde/hårde” 😉

 • Reply
  Ketty Petersen
  29. januar 2014 kl 15:42

  De blå har jeg og er super glad for dem ( ellers skeptisk i starten, men de er perfekt ) jeg bruger også 37 Lou, men de er små i str. og har dem i 38.5!

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   31. januar 2014 kl 18:21

   Jeg er også vild med de blå, men har nu alligevel valgt de sort/grå. Bliver jeg glad for dem, så kan det være jeg køber et par blå eller bordeaux også 🙂

 • Reply
  Pernille
  31. januar 2014 kl 16:29

  De sort/grå er så flotte! Og så kan du jo bare skifte snørebånd efter humør 😉

 • Reply
  No. 0832 – New in // New Balance
  14. februar 2014 kl 11:43

  […] måske mit indlæg om ikke at kunne beslutte mig for et par New Balance sneakers? Se indlægget her. Her er, hvad jeg valgte og har boet i lige […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.