0
Bolig inspiration

No. 0816 – Rosa fristelser til hjemmet

Jeg har en svaghed for rosa, også til hjemmets indretningsdetaljer. Det skal naturligvis indfinde sig i en balanceret helhed, men det er en skøn, blid farve til at skabe liv med i et hjem. Jeg viser shoippinginspiration og et par fine eksempler på rosa indretning.

Min svigerfar har inspireret mig til dette indlæg, fordi han ikke var helt tilfreds med nogle lyserøde accessories, som har fundet vej til hans hjem. Det synes jeg er synd, for rosa er jo så fint i indretningen.

Jeg har fundet lidt skønne rosa fristelser frem i den anledning.

rose addictions_interior_indretning_by.bak blog

1. Collage og tryk fra by.bak / 2. Poster via Munk shop / 3. kobber og rosa grafittipuder fra by.bak / 4. kobberstage fra H&M Home / 5. Blocktable fra Normann Copenhagen / 6. Sofa fra Sofakompagniet / 7. Plaid fra H&M Home

Og så skal I lige se et par fine eksempler på skøn indretning med rosa detaljer. Billederne har jeg fundet på Pinterest.

62fb7cf7e1dd5f005d2d3e7cf211e8a2 276d5dcf15c68cf1d18af92a5525f010 679db484a36d054bbea5db6061e8cf7e af43733b1ed1d07456f7fdefdafcbaf2

Det er da nogle fine eksempler på at bruge lyserødt i indretningen, er det ikke?

English recap: I love rose details but my father in law doesn´t so in fact he inspirered me to wirte this post today. What do you think about rose details?

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Frk. Løkkegaard
  30. januar 2014 kl 17:07

  Jeg ELSKER rosa!! – Og jeg er endda så heldig at min søde og ellers meget maskuline kæreste er gået med til en rosa væg – så, udover nogle få rosa items rundt omkring, så har vi herhjemme også en rosa væg, og jeg elsker den!

 • Reply
  No. 0818 – Rosa detaljer fra mit hjem, må jeg se dine?
  1. februar 2014 kl 8:00

  […] Hyacinterne købte jeg forleden og udover at være ualmindeligt smukke, så dufter de også forfærdelig godt. Mmmm. Se mine rosa shoppe fristelser til hjemmet i dette indlæg. […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.