0
Bolig inspiration

No. 0818 – Rosa detaljer fra mit hjem, må jeg se dine?

Denne uge har vi talt om rosa indretning her på bloggen og på Facebook og Instagram, har I delt jeres rosa indretningsdetaljer med mig. I dag får I et par fra mit hjem.

Det har været sjovt at tale om rosa indretning denne uge, og især sjovt, at flere af jer har haft lyst til at vise mig jeres rosa  hjem. Det kunne være sjovt at se flere, så har du mod på det, kan vi alle udveksle rosa indretningsdetaljer enten på Facebook (vær velkommen til at uploade til væggen eller i en kommentar) eller Instagram (#rosahjem).

2014-01-31 00.07.00

Pink dåse fra Affär // Porcelænsstage fra Bjørn Wiinblad // Hvid kubus1 stage

2014-01-31 00.07.25

Hyacinterne købte jeg forleden og udover at være ualmindeligt smukke, så dufter de også forfærdelig godt. Mmmm. Se mine rosa shoppe fristelser til hjemmet i dette indlæg.

English recap: I love pink decorating details and some of yoe where kind enough to share your home pics on Instagram and Facebook. If you want to join use #rosahjem (danish word for pink home). See the pink shopping temptations right here.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.