No. 0820 – New In // grey

Når det er koldt ude, må man klæde sig varmt og hyggeligt. Jeg har købt et par nye grå basistrøjer, som ikke bare er vamsede og dejlige, men også pæne.

Det gik lidt hurtigt, for jeg fryser i disse dage. Motivationen for at købe varmt og hyggeligt ligger lige for snuden og et besøg i H&M resulterede derfor i to lækre trøjer. Begge er de grå, men forskellige i udtryk. Den ene er meget casual med et præg, der minder om leopard, hvorimod den anden er en klassisk mohairsweater.

New in_grey_by.bak blog

New in_grey_by.bak blog2 New in_grey_by.bak blog12014-02-02 05.59.59NY New in_grey_by.bak blog4New in_grey_by.bak blog5Jeg elsker dem begge og har boet i dem hen over weekenden. De er godkendt!

English recap: In Denmark it´s cold outside at the moment wherefore I find it very tempting to buy warm and cosy outfits. I bought myself some lovely grey pullovers from H&M. It´s basics but still they are stating a sense of style, if you ask me – ons classic and one casual.

madplan
Follow:
Share:

8 Comments

 1. Maja
  3. februar 2014 / 8:41

  Må jeg spørge hvilken H&M du har købt dem i? De er jo super fine

 2. 3. februar 2014 / 8:50

  Jeg er SÅ vild med den i leopræg. Gad vide om den findes online 🙂 Sjovt nok, så er jeg én af dem, der køber ALT for meget basis, hvorfor jeg ofte synes at mit klædeskab er SÅ kedeligt….

  • 3. februar 2014 / 20:40

   Ja det er typisk, men man er vel altid enten i den ene båd eller den anden. Jeg øver mig i at købe basis, så jeg ikke står og mangler noget at sammensætte alt det andet med. 🙂

 3. Karina
  3. februar 2014 / 8:54

  Hvor er de flotte begge to! Især den med prikkerne er jeg vild med. Hvilken serie er de fra? /Karina

 4. Maja
  3. februar 2014 / 9:12

  Hvilken H&M har du købt dem i? De er super fine:)

 5. Maja
  4. februar 2014 / 7:20

  Tak for svar:) Var inde og købe den med Leoprintet i går;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.