Udgivet i 1 kommentar

No. 0823 – Perfekt kærestetur til Sverige

Sidste weekend var vi i Sverige på et døgns retræte og det var tiltrængt. Med maverne fulde af god mad og hævede øjne pga. overdreven søvn, vendte vi retur til verdens dejligste unger.

At komme lidt væk sammen er sundt og nødvendigt en gang imellem, ikke mindst når man har børn og en travl hverdag. I stedet for at have dårlig samvittighed over at tilbringe lidt tid uden børnene, så tager vi imod med kyshånd – og pigerne, de elsker at komme på ferie hos bedsteforældrene. Win win.

Vores tur gik til Sverige, hvor min mor havde booket en overnatning til os i Vallåsen. Det var meningen, vi skulle stå på ski også, men da der var sket meget i ugen inden, blev vi enige om at droppe ski og i stedet spise, shoppe og gå i Malmö, inden vi tog til Vallåsens Värdshus.

Det lykkedes os at finde en super god frokost i Malmö med overraskende god mad og Värdshuset overraskede også positivt med både kitch, charmerende værelse og virkelig god mad.

Sverige1_by.bak blog

2014-02-02 01.40.58Sverige2_by.bak blogPhoto 01-02-14 15.36.28 Photo 01-02-14 15.34.53Sverige6_by.bak blog

Photo 02-02-14 12.17.10Sverige4_by.bak blog

Jeg ved ikke om jeg er helt enig i “All you need is love”, for jeg nyder nu godt nok kærligheden i kombination med god kaffe, mad og søvn. Ahhh…

English recap: So… we went to Sweden my hubby and I and we enjoyed lots of good dining, relaxing and sleeping.

1 tanke om “No. 0823 – Perfekt kærestetur til Sverige

  1. Ih hvor ser det bare fantastisk ud Dorte 🙂 Jeg vil meget gerne høre mere, evt på vores jyske drive-away-get-together… Glæder mig til endelig at hilse på dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.