Udgivet i 8 kommentarer

No. 0825 – Stuen i mit hjem

Stuen har I ikke set så meget til i lang tid og derfor fik jeg lyst til at give jer en vinkel i dag. Faktisk synes jeg aldrig rigtig, jeg er blevet færdig med vores stue, selv efter tre år i huset.

Jeg er ved at falde godt til i min egen stue. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det kan godt tage lang tid for mig at falde til i noget nyt, fordi det er vigtigt for mig at kende rummet. Jeg skal finde husets luner og muligheder, kende lysindfaldet og samtidig finde den rette praktik i forhold til hvordan vi lever i huset. Vi har boet her i tre år og stuen er jeg endnu ikke nået at blive sådan rigtig færdig med.
Stue2

Efter min workshop hos Kristina Dam i september måned, har jeg fået noget op på væggen, som endelig føles rigtigt. Der skal nogle andre værker op ved siden af, bl.a. et af de hvide tryk, jeg selv har lavet. Det er den slags, der bare tager lang tid at få færdiggjort herhjemme – vi mangler simpelthen tid.

IMG_7751
Artwork af Dorte Bak og Kristina Dam // Mobile fra KasperKasper // Lampe fra Gubi // Sofa fra Bolia // Puder fra by.bak // Bordet er loppefund // Stager og vaser fra Normann Copenhagen // Cobberstage fra Lagerhuset // Marmorplader er loppefund
stue4
Puderne med pastelfarver finder du i shoppen lige her
Stue3
Marmorpladerne er loppefund, den lange købte jeg sidste uge hos Smukt Brugt på Amagerbrogade. Vaser og stage er fra Normann Copenhagen og den lille cobberfarvede stage er fra Lagerhuset i Malmö.

Jeg er ret vild med at det lyse sammen, men også at der er plads til nogle kontraster, så det ikke bare bliver hvidt. Tone-i-tone og lækre materialer, er vel stadig nøgleordene i boligtrends 🙂

English recap: We´ve been three years in the house now and still I am moving around, changing artworks and trying to figure out how this room works best for us. Right now I feel that its beginning to come together, what do you think?

8 tanker om “No. 0825 – Stuen i mit hjem

 1. Hvor har du købt mobilen henne? En googlesøgning gav ikke umiddelbart noget svar.
  Det er dejligt med alt det lyse i din stue.

  1. Jeg købte den af ham selv på Finderskeepers, men de forhandles vist både i Retro Villa og Stilleben 🙂

 2. Din stue er simpelthen så skøn, men det har den jo været hele tiden 😉

  1. ha ha, hvor var det sødt. Ja den har nu ikke fejlet noget som sådan, jeg har bare ikke “knækket koden” sådan helt endnu 🙂 Tak for den søde kommentar og rigtig god dag

 3. […] os, så tiden må vise os vejen frem. Hvis ikke du husker stuen før omflytning, så kan du se den her, og så kommer det store spørgsmål selvfølgelig: Hvad tænker du er bedst mon – før eller […]

 4. […] Billederne får lov at stå langs væggen lidt endnu, fordi jeg ikke vil hænge dem op på væggen, før vi ved, hvad der skal ske i forhold til reoler. Hvad synes du – er stuen bedre nu end den var tidligere? Du kan se den fra før her. […]

 5. […] Hvis du vil se lidt fra stuen, som den stod tidligere, så se bl.a. her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.