Udgivet i 9 kommentarer

No. 0827 – Tapet i køkkenet – før og efter (DIY)

I vores køkken har jeg lavet en 5 minutters DIY med tapet, og resultatet er blevet ganske fint.

Tapet kan være en god ven, når der skal laves en hurtig makeover af små overflader. Herhjemme er vi ikke til de store vægflader af tapet og for mig skal det ultimativt virke roligt. Et af mine tapetprojekter, som I læsere ofte har kommenteret og spurgt til, er det i køkkenet, og det har nu fået en 5 minutters DIY og altså et sprit nyt look.

Tapet DIY make over køkken

Det blå rombetapet har vi også været glade for i soveværelset.

Tapet DIY make over køkken

Og min mormors gamle skab har også fået lidt tapet som pynt…

Tapet DIY make over køkken

Tapet DIY make over køkken

Som du kan se, er det altså ganske små overflader, som hurtigt kan laves – og hurtigt kan fjernes igen. Hvor har du tapet henne?

English recap: Today I wanted to update you on the wallpaper projects at our home. 

9 tanker om “No. 0827 – Tapet i køkkenet – før og efter (DIY)

 1. Smukke tapeter – er vild med det i køkkenet 😉 og det på pigernes skab. God Mandag xx
  PS:

  1. Ja de to er også mine favoritter nu til dags 🙂

 2. Ejjj hvor en lækker bluse…. hvor er den fra?

  Hvordan kan det være at min blogrull aldrig bliver opdateret med din blog Dorte….
  Ved du det?

  Håber alt vel:)

  1. Hej søde Vicki. Jeg er lidt forvirret, fordi du skriver om bluser på et indlæg om tapet… måske har indlægget hoppet eller kommentaren lagt sig forkert? Er det de grå bluser, du mener? De er begge fra H&M 🙂

  2. Og for resten, det der med blogroll… har du omdirigeret den, så det er dortebak.dk der linkes til fra din blogroll? Tænker umidelbart at det kan være årsagen … 🙂

 3. Hej By Bak.

  Jeg er vild med din indretning (generelt!) og især dette flotte tapet. Nogle af de ting du har i køkkenet af virkelig flotte – elsker måden du har fået det orange Lotus til at passe perfekt ind. Ville bare lige give dig et tip om en lækker design/antikvitetsforretning jeg var inde i for nylig, som du måske kender i forvejen – den hedder Opus 57 og ligger i Ordrup lige udenfor København. Der har de bl.a. forskellige Lotus gryder og skåle, for slet ikke at snakke om alt det smukke porcelæn. En gang imellem har de ovenikøbet lækre tilbud på f.eks. musselmalet! (tror også de har en del af deres ting på deres hjemmeside: http://www.opus57.dk)

  Endnu en gang tak for de dejlige inspirerende indlæg!

  1. Hej Clara.
   Tak for den søde kommentar og tippet. Jeg kender den ikke, men vil da havde den i baghovedet til en eventuelt forårstur 🙂 Jeg er glad for, du finder inpsiration her hos mig. Rigtig god weekend fra Dorte 🙂

 4. Hvor er den super fede tapet fra du har i dit køkken med grøn.?

  1. Hej Louise – den tapet til venstre er fra BY Lassen, den til højre er en vintagetapet, som jeg vist nok købte via Trendsales en gang. Tjek evt. e-bay, Trendsales eller Retrovilla.dk hvis du vil findefede vintagetapeter – kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.