Udgivet i 12 kommentarer

No. 0829 – Smutter lige til Aarhus… PDL

Om at møde andre bloggere, men også om at møde et dejligt firma, som står bag noget virkelig skønt tøj.

Jeg er glad for tøjet fra Pomp de Lux, det tror jeg godt I ved, hvis ellers I plejer at følge lidt med her på bloggen. Den nye kollektion af sommer- og forårstøj er på trapperne og PDL har inviteret udvalgte bloggere over til et hyggeligt release event på deres hovedkontor i Lystrup. Sidste gang måtte jeg takke nej, fordi turen trods alt er lidt lang, men denne gang ville jeg altså deltage og vise flaget.

I morgen eftermiddag kører jeg således afsted og jeg har fyldt bilen op med blogdamer, både nye bekendtskaber og gamle. Jeg glæder mig til at hilse på Michala og Lisbeth, men også til at gense Anne. Vi får en drøn hyggelig biltur, det ved jeg bare, og ved eventet regner jeg med at få sat ansigt på flere bloggere, som jeg allerede kender fra blogland.

blogeventSS14_07 blogeventSS14_10

 

Jeg glæder mig til at se det nye fra PDL, som altid er i en skøn blød kvalitet. I kan se mere her, men jeg fortæller jo nok også lidt om eventet senere på ugen.

English recap: Tomorrow I am going to take a leap to the other side of the country, accompanied by some other blog women – some whom I already know and that are new. We´re going to the release event at Pomp de Lux, a danish kids fashion line. 

12 tanker om “No. 0829 – Smutter lige til Aarhus… PDL

 1. Hyggeligt. Nu bliver jeg da helt ærgerlig over, at jeg har meldt afbud. God tur til jer

  1. Aij Christina, det var da ærgerligt, øv! En anden gang må det da lykkes 🙂

   1. ja! Rigtig ærgerligt. Bare et dumt tidspunkt her i vores ferie. Vi tager afsted til Kbh fredag morgen, så vi må hellere lade være med at presse tiden. I øvrigt også et dårligt tidspunkt i forhold til at jeg skal putte (læs: amme) baby ved 19-20-tiden. En anden gang…

 2. God tur! Glæder mig til at se billeder af den nye kollektion:-) … med mindre det skal holdes hemmeligt lidt endnu;-)
  Kh Pernille

  1. Arh mon ikke godt vi må flashe en masse, tror da næppe det er hemmeligt i hvert fald 🙂

 3. Super at du holder fast i et blogger netværk.

  Jeg er enig med dig i at, Pomp de Lux har lækkert tøj i virkelig god kvalitet.
  Meget søde billeder du har lagt op.

  Charlotte
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 4. Så vil jeg glæde mig til at hilse på dig – Anne sagde godt, at I tog på miniroadtrip 🙂

  1. Jep, det bliver drøn hyggeligt gør det – glæder mig til at hilse på dig 🙂

 5. Det bliver hyggeligt! Vi ses snart 🙂

  1. Træt i dag, men bum en hyggelig tur og skønt at lære dig og Lisbeth lidt at kende. Tager gerne på blogger roadtrip med jer igen, he he. håber du får en god weekend 🙂

 6. Skønt at i kigger herover 🙂 Vil glæde mig til at hilse på dig!

  /Lou

  1. Ihh det var så hyggeligt i går og dejligt at hilse på så mange 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.