No. 0830 – BrinklerCPH, en ny lækker design blog

Jeg introducerer jer i dag for en ny dansk blog, hvor I kan blive inspireret og ikke mindst kan deltage i en Kähler give away.

BrinklerCPH er en ny dansk blog, som skriver om design, primært dansk klassisk design, men også kultur og livsstil. Nanna Brinkler, som står bag bloggen, har en stilsikker smag og hendes blog emmer af kærlighed til gedigent håndværk, klassiske linjer og solide materialer.

Foruden at dele med os læsere, hvad hun er vild med, lykkes det hende med sit kamera at indfange nogle skønne billeder fra hendes hjem og ikke mindst af hunden Albert, en smuk King Charles Cavalliers.

img_0330

fiducia5 dog-and-wastepaper-basket

blog19

img_0224

Nanna har købt et mine White #1 kunsttryk – se lignende her.

forside

Nanna startede bloggen lige ved årsskiftet og er allerede ret sikker i sin stil. Synes altid det er så tjekket, når nogen starter ud med at se prof ud, kender I det? Det tog da mig ret lang tid, før jeg fandt min stil 🙂 Hun kickstarter sin blogtilværelse med en Kähler give away og du kan således vinde den populære Fidusia serie. Besøg Nannas fine blog, BrinklerCPH, lige her og deltag i hendes give away her.

English recap: Today I want to introduce you to a new Danish design blog. BrinklerCPH writes in English and Danish about interior design. Also Nanna, who´s behind the blog, takes some nice everyday pictures among others of her dog Albert. Go see the blog and maybe enter the give away as well. 

 

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. 14. februar 2014 / 20:56

    Hvor er det fedt at komme ind i en blogverden, hvor det emmer af good will og hvor der er plads til alle 🙂 Thumps up til både Brinkler og Bak!
    Best from Interiorwise

    • 14. februar 2014 / 22:36

      Jamen der skal da være plads til alle, så selvfølgelig skal Nanna have en klapsalve for at være kommet så smukt fra start 🙂 Tak for din kommentar og rigtig god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.