Udgivet i 4 kommentarer

No. 0832 – New in // New Balance

Overskriften er tvetydig og handler både om mit state of mind og helt konkret om mine nye sneaks.

I husker måske mit indlæg om ikke at kunne beslutte mig for et par New Balance sneakers? Se indlægget her. Her er, hvad jeg valgte og har boet i lige siden.

New Balance_420_by.bak blog.jpg

I sidste uge hoppede jeg i min yndlingskjole fra Kokoon og de spritnye sneaks, og det var et hit. Det var en kold dag, så jeg måtte hive en gammel cardigan ud af skabet. Den er fra H&M og har læderlommer og trekvertlange ærmer, så den er helt perfekt til outfittet.

New balance sneakers kokoon dress

New balance sneakers kokoon dress

New balance sneakers kokoon dressNew balance sneakers kokoon dressNår jeg i indledningen skriver, at overskriften er tvetydig, så er det fordi jeg står over for nogle nye og spændende udfordringer, hvor vi i vores familie får mulighed for at lægge brikkerne i puslespillet på en ny måde. Det ser vi meget frem til så derfor kan man vel på en måde sige at en ny balance er det nye sort, herhjemme i hvert fald.

Jeg håber, I får en rigtig weekend derude.

English recap: The black New Balance sneakers arrived one week ago and I haven´t been out of them since, only for sleeping.

 

4 tanker om “No. 0832 – New in // New Balance

 1. Jeg ejer slet ikke sneakers, men jeg har overvejet de sorte NB flere gange – for de er pæne. 🙂

  Det lyder spændende med en ny balance! Jeg glæder mig til at høre mere, og er helt ærgerlig over, at jeg ikke fik hørt om det i går. Det var rigtig hyggeligt at se dig, og jeg håber sørme der kommer en ny anledning på et tidspunkt. 🙂

  1. Meget hyggeligt og som sædvanlig aldrig tid nok til at komme i bund med snakketøjet 🙂 Er glad for vi tog afsted og havde en rigtig skøn oplevelse, både med roadtrip og event 🙂

 2. Det var virkelig hyggeligt at hilse på dig IRL – håber det gentager sig ved en anden lejlighed. Spændende med den “nye balance” 🙂

  Uhh jeg glæder mig til at min NB sneaks lander her i den gyldne ghetto, de må være lige på trapperne. Tænker også at de kommer til at sidde godt fast og i lang tid på mine fødder!

  Håber du nyder weekenden,
  Kh Lou

  1. Ja det var det!! Håber du er blevet glad for de nye sneaks? Kh dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.