Udgivet i 6 kommentarer

No. 0834 – Blogger roadtrip og børne forårsnyheder

Forårsnyhederner fra Pomp de Lux kombineret med top hyggelig roadtrip med blog-kollegaer, det er hvad jeg kalder en hyggelig dag.

Jeg, Anne, Lisbeth og Michala mødtes torsdag eftermiddag og satte kursen mod Lystrup, lige uden for Aarhus. Turen var lang, men også rigtig hyggelig, og snakketøjet stod da heller ikke stille på noget tidspunkt, hverken ud eller hjem. Vi var hjemme i København igen ved 1-tiden, så trætheden var da til at få øje på, men jeg synes, det var turen værd.

Den nye forårskollektion fra PDL er fin som altid, med farveskalaer, der fint kan matches på tværs – også med tidligere kollektioner. Som de selv sagde, så kan det ikke engang gå galt, når far vælger dagens outfit, fordi alle farverne begår sig godt med hinanden.

Webshoppen åbner på torsdag (lige her) og jeg skal have bestilt det nye lækre overtøj, som jeg faldt for. Kvaliteten er i top, Shelljakken er blød og til at bevæge sig i, men stadig i højeste kvalitet, når det kommer til vandresistens. Med en fleece under kan de få lov at bruge jakken og bukserne lige indtil de ryger i flyverdragterne til næste vinter.

Jeg har close-up skudt mine favoritter fra kollektionen, som I kan se strøet ud i indlægget her. Der var rigtig hyggelig aftenbelysning, og det bærer billederne også præg af. Jeg har helt klart en svaghed for striber, så det har jeg skudt en hel del af.

Pomp de lux_striber_girl_by.bak blog Pomp de lux_girl_by.bak blog1

Pomp de lux_blog event_by.bak blog Pomp de lux_girl_by.bak blog

Pomp de lux_striber_girl_by.bak blog1 Pomp de lux_striber_girl_by.bak blog3 Pomp de lux_girl_by.bak blog2

Jeg kigger mest på pigetøj, naturligt nok, men mange gange finder jeg også noget neutralt drengetøj, som jeg synes passer til pigernes garderobe, så drengetøjet blev også beset. Her er lidt af mine favoritter, som dog bliver for drengede til vores pigetøjsgarderobe.

Pomp de lux_striber_boy_by.bak blog1 Pomp de lux_striber_boy_by.bak blog

Pomp de lux_boy_by.bak blog1

Pomp de lux_adventure_by.bak blog

Pomp de lux_blog event_by.bak blog2

Pomp de lux_blog event_by.bak blog1

English recap: I went to Aarhus a couple of days ago to see the SS14 collection from Pomp de Lux and I wasn´t disappointed even though it was a long trip to get there and then back to Copenhagen the same night. The webshop opens thursday 20th right here.

6 tanker om “No. 0834 – Blogger roadtrip og børne forårsnyheder

  1. Det lyder som en rigtig hyggelig aften 🙂 det var meningen at jeg skulle med, men vi tog ret impulsivt en tur til lalandia da familien trængte til nærværs og hygge sammen. Måske ses vi næste gang 🙂

    1. Åh hvor ærgerligt at vi ikke fik hilst på hinanden (igen), men familieture trumfer altid bloggerture og jeg håber, I havde en rigtig god en. Kh Dorte

  2. Kombinationen af godt bloggerselskab, lækker kage og pæne forårsnyheder var ret god! Det var en fornøjelse at møde dig, og jeg håber chancen byder sig igen en anden gang. 🙂

    1. Og i lige måde Maiken. Lidt mærkeligt at træde ind i et rum, hvor alle tilsyneladende havde styr på mig og min verden, hvorom jeg kom slemt til kort i forhold til at have styr på alle andre. Næste gang har jeg bedre kort på hånden og jeg synes, det ar skønt at hilse på jer alle sammen 🙂

  3. Fine glimt du har fanget.
    Det var virkelig hyggeligt at hilse på dig Dorte, du er præcis lige så sød som jeg forestillede mig du ville være 🙂

  4. […] i brug. Det var en af de skønne ting, jeg fik med hjem fra Pomp de Lux eventet (som jeg skrev om her) og Anna synes det var ganske sjovt at stille op som model… faktisk blev hun helt fjollet og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.