Udgivet i 10 kommentarer

No. 0838 – Syg på min egen fødselsdag

I går havde jeg fødselsdag, så hvilken bedre anledning til at dele min lækre ønskeseddel med jer.

Jeg har fået influenza, hvilket forklarer stilheden her på bloggen. Den kom snigende søndag aften, og jeg vågnede med en temperatur på 39 om mandagen. Ugen har været hård for os alle herhjemme, men i dag tror jeg faktisk, det lysner. I hvert fald er det første gang, jeg har magtet at være vågen og endda tænde computeren, og jeg er flyttet fra sengen ned i stuen, hvor jeg sidder foran brændeovnen.

Jeg havde fødselsdag i går, ikke det mest ophidsende af sin slags, men mand og børn gjorde deres bedste for at fejre mig og jeg sluttede da også dagen af med appetit og overskud. Vi spiste sushi og en enkelt flødebolle. Inspirationen, jeg delte med jer i sidste uge, har banen noget af vejen for ønskesedlen.

ønsker_by.bak blog
1. Lyskæde House Doctor // 2. Ansigtscreme Origins // 3. Øreringe Maria Black // Kubus8 By Lassen // Agnes Vase Normann Copenhagen // Diamant sculpture Kristina Dam // Lakrids kogebog // Hårprodukter Davines // Halskæde Maria Black

Ønskerne i år, de fleste både store og dyre. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men det var svært i år at finde på små og hyggelig ønsker, men til gengæld er jeg også altid glad for improviserede gaver og de fleste af mine veninder spørger end ikke om en ønskeseddel og sådan kan jeg lide det.

Jeg skulle have holdt hyggelig tøsemiddag i aften og dejlig familiefødselsdag i morgen. Det hele er aflyst. Lagkagen bliver dog lavet (med dette lille trick), for jeg har lovet de to små, at de må pynte den, så det løfte skal holdes.

English recap: Yesterday was my birthday but unfortunately I have the flu and have to cancel all celebrations. The wishes are still the same though and I wanted to share them with you all. Have a great day.

10 tanker om “No. 0838 – Syg på min egen fødselsdag

 1. Tillykke med fødselsdagen i går. Fine ønsker elsker at blive inspireret. God bedring og god weekend

  1. Dejligt at høre, du kan jo lige tage en kopi af den, he he 🙂 Håber du har nydt weekenden – kh Dorte

 2. God bedring,

  det er da surt at ligge sig syg på ens egen fødselsdag.
  Jeg har kigget mig omkring på din blog og er meget inspireret, så er blevet følger.
  Blogs er nyt for mig, men er anbefalet det af en ven.

  God weekend.
  Lasse

  1. Hej Lasse. Du skal være så velkommen – jeg er sikker på, du bliver top begejstret for at finde inspiration hos de mange dygtige bloggere 🙂 Håber du har nydt weekenden og jeg takker for kommentaren. Kh. Dorte

 3. Rigtig god bedring, – jeg har selv været nede med en ordentlig omgang forkølelse.
  Håber du får taget revanche med tøsemiddag og fejring af familien en dag 🙂
  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  1. Det er åbenbart sæson for det, øv manner. Håber du er kommet på benene igen .-)

 4. Til trods for sygdom vil jeg nu alligevel ønske dig et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen. Håber du får en nogenlunde dag og ikke mindst rigtig god bedring.

  1. Tusind tak for det og også tillykke til dig – havde du ikke her for nylig? 🙂

 5. Forsinket men ikke desto mindre kæmpestort T I L L Y K K E fra mig. Håber du snart bliver frisk igen, og at du er blevet forkælet med nogle af de lækre gaver fra din (som altid) fine collage 🙂
  Anita / Itas Album

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.