No. 0839 - På min liste... - Dorte Bak
Løst og fast

No. 0839 – På min liste…

Jeg går og planlægger forårets komme, og min liste over to do´s rummer lidt af hvert. Jeg løfter sløret for et par af punkterne i dag.

Jeg er ved at lægge planer, som både har konsekvens for mit arbejdsliv og mit familieliv… positive konsekvenser vel at mærke. Der skal være plads til at have det godt og nå positive milepæle og min to do udvikler sig stille og roligt, mens jeg føler mig mere og mere inspireret. Her får I et par af punkterne, bare de hyggelige af slagsen altså…

DSC_88091-1024x685

Jeg skal langt om længe prøve kræfter med Annes skønne bananvafler med mandelmel. Jeg er stor fan af Anne og bliver dagligt inspireret hos hende på såvel blog som instagram. Se opskriften her, hvor jeg også har lånt billedet.

blomster3

Jeg skal have sorteret alle billederne fra brylluppet og lavet et album.

2013-09-06 22.15.20NY

Jeg skal give de her så meget kærlighed og forståelse, at de bliver trætte af mig.

kids room_by.bak blog8

Pigernes værelse skal have den sidste og endelige overhaling i denne omgang. Det er et projekt, jeg virkelig glæder mig til at være i mål med.

Jeg håber, I nyder weekenden. Jeg nyder at være feberfri, men mangler endnu at finde et fornuftigt lejde af energi og overskud. Pigerne og jeg er lige kommet ind fra haven, hvor vi fik en håndmad og skovlede vand ud af sandkassen.

English recap: My to do for the spring is looking pretty nice with home improvements, trying out tempting recipes and getting to sort all the photos from our wedding in september. Hope you enjoy your weekend.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    Anita
    februar 23, 2014 at 20:26

    Smukt billede fra brylluppet, og pigerne er da bare fantastiske i deres blomstrede kjoler 🙂
    Glæder mig til at høre mere…

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: