0
Børn

No. 0840 – Inspirerende Zara

Jeg bliver ikke bare inspireret til at købe, nej, jeg bliver endnu mere bare inspireret, når jeg ser Zaras lookbook for de helt små.

Jeg elsker at blive “wau´et”. Følelsen af at nogen har kreeret noget, der lige præcis rammer en tangent inden i mig, som lukke lys, farver og former ind i mit sind. Jeg elsker det simpelthen. Det er sket med Zaras lookbook til de mindste…. her er noget med selve kollektionen, tekstilerne, farvekombinationerne, snittene… men det er endnu vigtigere indfanget på en helt særlig måde i deres billeder. Smukt og estetisk, det er hvad det er.

collage_zara lookbook_03

collage_zara lookbook_01 collage_zara lookbook_02

Se det hele her.

English recap: I get so inspired by the Zara lookbooks for the little ones – I could buy most of it, but also just the style, the aestethics and photgraphic stylings are very lovely and inspirational.

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Marina
  23. februar 2014 kl 20:10

  Enig, enig, enig. Er VILD med citronerne (omend man kunne hævde, at inspirationen fra Bobo Choses er lige lovlig tydelig).

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   23. februar 2014 kl 20:44

   Hej Marina. Jeg var ikke engang opmærksom på sammenfaldet, men det forekommer jo jævnligt rundt omkring… fy fy skamme 🙂

   • Reply
    Marina
    23. februar 2014 kl 20:46

    Og så kan man jo også argumentere for, at det bar er citroner. Noget særlig ophavsretmæssigt særkende er det jo næppe 🙂 Men fine, det er de helt bestemt!

 • Reply
  Anne
  24. februar 2014 kl 11:06

  smukt!!!! 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.